DKK
Dansk

Nyheder

21-03-2014
Et forår i friske farver

Foråret er over os, og tre af vores klassiske tumledyr; Elefant, Kylling og Krokodille har fået pangfarverne på. Fra midt april, i en begrænset periode, kan de tre tumledyr købes i to nye farvevarianter i butikker rundt omkring i landet.

Elefant, Kylling og Krokodille var blandt de første tumlemøbler, der så dagens lys, da bObles var i sin opstart. Inspireret af gåture med sønnen i Zoologisk Have, designede stifter Bolette Blædel, sammen med sin søster, Louise Blædel, den balanceudfordrende bObles Elefant, dernæst den multifunktionelle Kylling, og senere Krokodillen med en unik trappe- og vippefunktion. Gennem årene har tumledyrene skiftet farve, men det er først nu, vi i bObles kan præsentere de tre klassikere i multistriber i jadegrønne og lilla nuancer.

    

Fra midten af april, kan bObles Elefant købes til vejl. pris: 899,-, Kylling til vejl. pris:  249,-, og Krokodille til vejl. pris: 699,- i forretninger rundt omkring i landet. Elefant Kylling og Krokodille i multifarver er, ligesom bObles andre tumledyr, udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. bObles tumlemøbler er testet til børn.

14-03-2014
bObles donerer 107.120 kr til AIDS-Fondet

Hver dag fødes der børn med hiv et sted i verden. Det sker, når barnets mor er hiv-smittet og ikke har adgang til den medicin, der sikrer, at hun ikke overfører hiv til barnet ved fødslen.

24-02-2014
NYHED: bObles Ælling - gå foråret i møde med vores nye tumledyr

Fra uge 10 kan du købe bObles nyeste legeglade tumledyr, Ælling, i forretninger rundt i landet, og allerede fra uge 9 lander den på bObles’ webshop. bObles Ælling inviterer til motorisk leg og har et unikt balancepunkt, der på en og samme tid er stabilt og udfordrende.

  

01-02-2014
NYHED: bObles store Motorikringe

bObles har fået vokseværk. Nu kommer de populære Motorikringe i stor størrelse...

25-11-2013
Den Glade Udvikling Konkurrence

Over de næste 5 uger og indtil jul afholder vi 5 konkurrencer med en masse lækre bObles præmier. Konkurrencerne er bygget op omkring vores nyeste motoriske tiltag; Den Glade Udvikling.

  

12-11-2013
bObles lancerer et nyt motorisk koncept: Den Glade Udvikling

Som et nyt motorisk tiltag, lancerer bObles nu Den Glade Udvikling!

   

11-11-2013
Wrrroooouuum bObles Tumlebræt kommer rullende

NYHED!

Husker du bObles Roller?

28-10-2013
Hilton Copenhagen Airport har fået et bObles legerum

Kom forbi Hilton og leg på bObles! D. 28. oktober slår bObles og Hilton Copenhagen Airport dørene op til et nyt, kreativt frirum for børn og barnlige sjæle.

25-10-2013
NYHED: bObles Hvalros

Tag en glidetur ned af bObles nyeste tumledyr, Hvalros!

19-08-2013
Lancering af kampagnen EN GENERATION UDEN HIV med Libero og AIDS-fondet

Fredag d. 16. august lancerede bObles sammen med Libero og AIDS-Fondet kampagnen "EN GENERATION UDEN HIV" på Den Røde Plads på Nørrebro.

19-04-2013
Quark quaaaark - Den nye bObles Frø kommer springende!

Få styrket musklerne på bObles nye tumledyr; Frøen - og du kan hoppe som en rigtig springfrø :-)

19-03-2013
Gamle venner i ny forklædning...

De indbyder til tagfat, jorden er giftig og mange andre bevægelseslege. Vi kalder dem Legetumlinger og det er nyeste skud på stammen fra bObles.

04-02-2013
Donuten er tilbage!

Så kan spirrevipper og andre tumlebørn godt glæde sig - Den efterspurgte bObels Donut er nu tilbage på lager og kan købe fra vores webshop og hos vores forhandlere.

28-01-2013
Giv Håb med bObles

  

Deltag i tegnekonkurrence med bObles og Giv Håb

07-01-2013
Tumlekalenderen er blevet til en bog

Tumlekalenderen fra december måned er nu blevet til en Tumlebog. Bogen kan downloades og printes, så er der inspiration til leg hele året rundt.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra bObles, så jeg er blandt de første, der modtager nyt om events, konkurrencer og andet spændende fra bObles...