DKK
Dansk

Nyheder

bObles Nyheder
05-11-2015
Wrrroooum - der er fart over feltet på vores nye tumle-serie

Som en udvidelse, lancerer vi i bObles nu en ’tumle’transportserie, bestående af et Fly, en Båd og en Bil. De 3 transportmidler oser af bevægelsesleg, og hver har masser af motoriske udfordringer i sig. Serien lander i butikker og bObles.dk/shop løbende. Flyet først i uge 45, Båd i uge 47 og Bil i uge 49.  

bObles Fly - 799 kr.

Flyv højt op i skyerne og sus ned igennem trætoppene. bObles Fly er fuld af flyvende fart og spilopper.

Læg på maven og flyv, rok fra side til side, eller stå på de vippende vinger - kan du holde dig i luften? Der er timevis af leg i bObles Fly for lille og stor, der kan balancere, hoppe, gå og ligge, mens de motoriske evner udfordres.

 

bObles Båd - 799 kr.

Sejl over det gyngende hav og tilt igennem bølgen blå. Den vippende bObles Båd, kan tumles med på et utal af måder – og der er plads til 2. Gyng frem og tilbage og mærk suset, lig på maven og føl den stimulerende, bølgende overflade eller gå over den udfordrende bro. Med Båden følger 3 tumlepinde, som kan bruges som ror, sejl, eller ekstra gyngedel, når der skal store bølger til. Ohøj, kaptajn!

  

bObles Bil - 1199 kr.

Sæt fart på og kør ud på eventyr. bObles Bil består af 2 dele - selve bilen i skum, samt et aftageligt rullebræt med 4 hjul. Med hjulene på, kan barnet sidde eller ligge og race ud og opdage verden, og når de tages af forvandles bObles Bil til en sej udfordrende balancevippe eller en stimulerende, hyggelig stol. bObles Bil er fuld af fantasifuld leg til alle aldre - dyt dyt!

   

Du finder transportserien på bObles' webshop og forhandlere

29-10-2015
Multi grå kommer fast i sortiment

Som noget nyt lancerer vi i bObles nu en hel serie af de klassiske tumlemøbler i en smuk grå farvekombination. Serien i grå bliver en fast del af sortimentet og kan købes på bObles' webshop og udvalgte bObles forhandlere. 

26-10-2015
bObles deltager i dette års børnemesse, Kids Expo, i Norge fra 30. okt. til 1. nov.

Sammen med LEGO® deltager bObles igen i år på Norges største aktivitets- og oplevelsesmesse for børnefamilier, Kids Expo.

21-10-2015
Byd velkommen til årets jule-edition - Tivoli Fugle

Traditionen tro, er vi i bObles klar med et nyt limited edition juleprodukt - og i år byder det på et spændende samarbejde med Tivoli! Vi er nemlig gået sammen om at give børn de allerbedste oplevelser. Byd velkommen til vores nye Tivoli Fugle! Fuglene lander i uge 43 på bObles.dk/shop og hos bObles forhandlere.

09-10-2015
Kom til tumlefest med bObles i Spisehuset i Tivoli d. 21. oktober

Det er med stor glæde og kæmpe sommerfugle i maven, at vi inviterer dig og din familie til en hel særlig eftermiddag i Tivoli. Sammen med Tivoli har vi i bObles udviklet årets limited edition juleprodukt; to bObles Tivoli-Fugle, som er fuld af motoriske forlystelser. Det vil vi gerne fejre med jer…

08-10-2015
bObles på udstillingen Barnets Århundrede på Designmuseo (Finland) 9. okt. 2015. - 13. mar. 2016

I selskab med nogle af de mest ikoniske nordiske designs, sætter bObles fokus på design til børn gennem de sidste 114 år i forbindelse med det finske museum Designmuseos nye udstilling; Barnets Århundrede. 

Udstillingen er åben fra d. 9. oktober  2015 - 13. marts 2016.

   

Læs mere HER

15-09-2015
Lav en gynge ud af din Donut!

I bObles er vi klar med endnu en efterårsnyhed, som giver nyt liv til vores Donuts. Byd velkommen til Donutgyngen! Gyngen består af en del og et reb, som kan sættes i Donuten - så den bliver fuld af motorisk stimuli og sjov bevægelsesleg. Donutgynge kan købes nu på bObles webshop og i butikker!

03-09-2015
bObles Lagersalg 2015 i Horsens og København

   

Så er det blevet tid til lagersalg! Kom og få mulighed for at tilføje nye medlemmer til din bObles samling. Vi sælger udgåede modeller, gamle farver og 2. sortering. Spar op til 40%.

     

28-08-2015
bObles er nomineret til Børn i Byen Prisen 2015

   

bObles er nomineret til Børn i Byen Prisen 2015 i to kategorier: “Bedste børne-interior mærke” og “Bedste legetøjsmærke”. Ønsker du os videre, så stem på bObles i en eller begge kategorier. Tusind tak <3

   

For bedste børne-interiør mærke, stem HER

For bedste legetøjsmærke, stem HER

    

Når du stemmer, har du samtidig muligheden for at vinde lækre præmier på bornibyen.dk

12-06-2015
Tumlegynge i nye multifarver lander på bobles.dk slut juni

I år har bObles nye multifarver ramt tumlemøblerne - og nu er turen kommet til vores Tumlegynge! I slutningen af juni lanceres det motorisk stimulerende tumlemøbel i multi blå og lilla. bObles Gynge kan bruges indendørs til tumlehygge, og udendørs, når der skal gynges hele vejen op til solen og tilbage igen.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra bObles, så jeg er blandt de første, der modtager nyt om events, konkurrencer og andet spændende fra bObles...