DKK
Dansk

Nyheder

04-12-2014
bObles lancerer Jagten på juleglæden-dyr i stor størrelse

Forlæng juleglæden og byg nye eventyr med 3 nye bObles dyr i stor størrelse kendt fra TV-julekalenderen ”Jagten på juleglæden”, som ruller hen over skærmen i december.

  

Den søde juletid er her og netop nu vises bObles julekalender, Jagten på juleglæden, som TV-afsnit på børnekanalen Boomerang. I den forbindelse er vi glade for at kunne præsentere de 3 populære karakterer fra TV-afsnittene; Johnny Skildpadde, som er fuld af fart og nysgerrighed, forfængelige og fine Palle Gris, samt søde og omsorgsfulde Gitte Kænguru.

  

De 3 figurer, som har motiv på begge sider, er fulde af sjov for store og små, både før, under, og efter jul. Børn kan lege, hygge og tumle med dyrene derhjemme, samt bruge dem som badedyr - og har de set Jagten på juleglæden, vil de få et glædeligt gensyn med de 3 venner, som blandt andet kan anvendes til de sjove motoriske lege, som indgår i afsnittene.

  

Julekalenderen vil i løbet af december blive vist 3 gange dagligt på Boomerang, samt online på jagtenpåjuleglæden.dk. For børnene vil figurerne fra TV kunne leve videre i hverdagen og komme på nye eventyr.

    
Johnny Skildpadde måler: h16 cm. Vejl. pris: 159,-
Palle Gris måler: h28 cm. Vejl. pris. 159,-
Gitte Kænguru: h39 cm. Vejl. pris. 199,-

De 3 figurer købes separat og kan købes nu på bObles webshop

26-11-2014
NYHED: Stor glæde i lille størrelse

Booiing! Med julen stående for døren, byder vi velkommen til bObles nye Mini Donut. Den runde bObles i det elastiske materiale kommer nu i lille størrelse i 8 glade farver til masser af motorisk leg gennem vinteren.
   

19-11-2014
NYHED: bObles limited edition grå!

Som noget nyt lancerer bObles en hel serie af 8 klassiske tumledyr i en smuk grå limited edition farvekombination med kobber logo på. Serien i grå kan købes hos bObles forhandlere fra uge 47.

11-11-2014
NYHED: bObles Vandmand - eksklusivt i Magasin

bObles har skabt et nyt motorisk stimulerende tumlemøbel her op til jul med en hel ny overflade, som giver forskellige sjove motoriske udfordringer for små som store børn. 

01-11-2014
Oplev "Jagten på juleglæden" universet i Fields

bObles og Børneulykkesfonden står bag årets julekalender ”Jagten på juleglæden”, som har til formål at styrke børns motoriske udvikling gennem fysisk, fantasifuld leg. I hele november og december kan du og dine børn komme ud og opleve den eventyrlige julekalenderskov.

27-10-2014
NYHED: Årets juledyr

Så er vi klar med dette års limited edition juledyr, som kommer i 2 størrelser. Flagermusen er super sjov og udfordrende for små og store. Den er udformet med 3 flader, som opfordrer barnet til at lege og vippe - kan du holde balancen, før den tipper?

13-10-2014
NYHED: Sæt lyd på din tumlen!

Fra oktober kan du købe bObles med lyd. bObles nye tumlemøbel, Zoo Parade, er fuld af skønne tumletoner, som kun aktiveres ved bevægelse. Zoo Parade er udarbejdet i samarbejde med designere Ann-Sophie Brix og Siri Bertram.

   
08-09-2014
NYHED: bObles Tumlegynge

Føl dig flyvende på bObles nye tumlemøbel...

   

03-09-2014
NYHED: Kun til Tumletid - Køb bObles Larve

En ny Tumletidssæson er skudt i gang - og vi kan ikke vente med at få en masse skønne oplevelser sammen med jer. I dette efterår har vi en masse arrangementer i vente, og så kommer bObles Larve på kærligt gensyn...

01-09-2014
NYHED: bObles Tumlegulv

Sansende gulv til små og store...

02-07-2014
bObles Ælling i den gule førertrøje med TV2 på Tour

bObles og Børneulykkesfonden leger med, når cykelløbet, TV2 på Tour, sætter i gang d. 5.-27. juli. Touren, som tager fra by til by i det danske sommerlandskab, er for hele familien og kører sideløbende med Tour de France.

25-10-2013
NYHED: bObles Hvalros

Tag en glidetur ned af bObles nyeste tumledyr, Hvalros!

19-08-2013
Lancering af kampagnen EN GENERATION UDEN HIV med Libero og AIDS-fondet

Fredag d. 16. august lancerede bObles sammen med Libero og AIDS-Fondet kampagnen "EN GENERATION UDEN HIV" på Den Røde Plads på Nørrebro.

19-04-2013
Quark quaaaark - Den nye bObles Frø kommer springende!

Få styrket musklerne på bObles nye tumledyr; Frøen - og du kan hoppe som en rigtig springfrø :-)

19-03-2013
Gamle venner i ny forklædning...

De indbyder til tagfat, jorden er giftig og mange andre bevægelseslege. Vi kalder dem Legetumlinger og det er nyeste skud på stammen fra bObles.

04-02-2013
Donuten er tilbage!

Så kan spirrevipper og andre tumlebørn godt glæde sig - Den efterspurgte bObels Donut er nu tilbage på lager og kan købe fra vores webshop og hos vores forhandlere.

28-01-2013
Giv Håb med bObles

  

Deltag i tegnekonkurrence med bObles og Giv Håb

Jeg vil gerne modtage nyheder fra bObles, så jeg er blandt de første, der modtager nyt om events, konkurrencer og andet spændende fra bObles...