DKK
Dansk
19-01-2015
bObles i nye farver

Som en stor nyhed i år, skifter bObles farverne på deres tumlemøbler. I løbet af februar og marts får bObles sortimentet nye friske multifarver på - til masser af sansende leg for store og små. De nuværende farver udgår samtidig. De nye farver vil kunne købes på bObles.dk og bObles forhandlere i hele landet.  

   

Et mix af nyt og gammelt

Fra starten af februar vil bObles tumlemøbler være at finde i ny forklædning, når hele sortimentet går over til multifarver. Multifarverne består af de nuværende afdæmpede nuancer kombineret med friske pangstriber, som vi kender fra de ældre modeller. Med denne kombination blender den nye multi pink, multi blå, multi lilla, samt multi grøn naturligt ind med de nuværende tumlemøbler i hjemmet og skaber et flot farvespil.

    

De nye bObles multifarver ankommer i fire sendinger. Se hvornår de ankommer ved at downloade pdf'en nedenfor. 

  

Nye priser

I 2015 kommer der en stigning i priser i takt med de nye farver pga. øgede produktionsomkostninger fra en af vores producenter. Dette betyder, at vi har været nødsaget til at lade priserne stige på nogle 7 af vores tumlemøbler i 2015. Tumlemøbler i de nuværende farver i jade, lilla, rosa og blå vil holde vejl. pris, indtil de er solgt ud fra lager.  

Se den nye prisliste ved at downloade pdf'en nedenfor.

   

De nye multifarvede tumlemøbler vil løbende blive lagt på bobles.dk/shop.

11-01-2015
bObles er en del af Design Museum Danmarks nye familieudstilling Barnets Århundrede 17. jan - 30. aug.

I selskab med nogle af de mest ikoniske nordiske designs, sætter bObles fokus på design til børn gennem de sidste 114 år i forbindelse med Design Museum Danmarks nye udstilling, Barnets Århundrede. Til formålet har bObles skabt et helt særligt limited edition tumlemøbel, som kan købes på museet og udvalgte forhandlere fra uge 4. Udstillingen er åben fra 17. januar til 30. august 2015.

04-12-2014
bObles lancerer Jagten på juleglæden-dyr i stor størrelse

Forlæng juleglæden og byg nye eventyr med 3 nye bObles dyr i stor størrelse kendt fra TV-julekalenderen ”Jagten på juleglæden”, som ruller hen over skærmen i december.

  

26-11-2014
NYHED: Stor glæde i lille størrelse

Booiing! Med julen stående for døren, byder vi velkommen til bObles nye Mini Donut. Den runde bObles i det elastiske materiale kommer nu i lille størrelse i 8 glade farver til masser af motorisk leg gennem vinteren.
   

19-11-2014
NYHED: bObles limited edition grå!

Som noget nyt lancerer bObles en hel serie af 8 klassiske tumledyr i en smuk grå limited edition farvekombination med kobber logo på. Serien i grå kan købes hos bObles forhandlere fra uge 47.

11-11-2014
NYHED: bObles Vandmand - eksklusivt i Magasin

bObles har skabt et nyt motorisk stimulerende tumlemøbel her op til jul med en hel ny overflade, som giver forskellige sjove motoriske udfordringer for små som store børn. 

01-11-2014
Oplev "Jagten på juleglæden" universet i Fields

bObles og Børneulykkesfonden står bag årets julekalender ”Jagten på juleglæden”, som har til formål at styrke børns motoriske udvikling gennem fysisk, fantasifuld leg. I hele november og december kan du og dine børn komme ud og opleve den eventyrlige julekalenderskov.

27-10-2014
NYHED: Årets juledyr

Så er vi klar med dette års limited edition juledyr, som kommer i 2 størrelser. Flagermusen er super sjov og udfordrende for små og store. Den er udformet med 3 flader, som opfordrer barnet til at lege og vippe - kan du holde balancen, før den tipper?

13-10-2014
NYHED: Sæt lyd på din tumlen!

Fra oktober kan du købe bObles med lyd. bObles nye tumlemøbel, Zoo Parade, er fuld af skønne tumletoner, som kun aktiveres ved bevægelse. Zoo Parade er udarbejdet i samarbejde med designere Ann-Sophie Brix og Siri Bertram.

   
08-09-2014
NYHED: bObles Tumlegynge

Føl dig flyvende på bObles nye tumlemøbel...

   

03-09-2014
NYHED: Kun til Tumletid - Køb bObles Larve

En ny Tumletidssæson er skudt i gang - og vi kan ikke vente med at få en masse skønne oplevelser sammen med jer. I dette efterår har vi en masse arrangementer i vente, og så kommer bObles Larve på kærligt gensyn...

01-09-2014
NYHED: bObles Tumlegulv

Sansende gulv til små og store...

25-10-2013
NYHED: bObles Hvalros

Tag en glidetur ned af bObles nyeste tumledyr, Hvalros!

19-08-2013
Lancering af kampagnen EN GENERATION UDEN HIV med Libero og AIDS-fondet

Fredag d. 16. august lancerede bObles sammen med Libero og AIDS-Fondet kampagnen "EN GENERATION UDEN HIV" på Den Røde Plads på Nørrebro.

19-04-2013
Quark quaaaark - Den nye bObles Frø kommer springende!

Få styrket musklerne på bObles nye tumledyr; Frøen - og du kan hoppe som en rigtig springfrø :-)

19-03-2013
Gamle venner i ny forklædning...

De indbyder til tagfat, jorden er giftig og mange andre bevægelseslege. Vi kalder dem Legetumlinger og det er nyeste skud på stammen fra bObles.

04-02-2013
Donuten er tilbage!

Så kan spirrevipper og andre tumlebørn godt glæde sig - Den efterspurgte bObels Donut er nu tilbage på lager og kan købe fra vores webshop og hos vores forhandlere.

28-01-2013
Giv Håb med bObles

  

Deltag i tegnekonkurrence med bObles og Giv Håb

Jeg vil gerne modtage nyheder fra bObles, så jeg er blandt de første, der modtager nyt om events, konkurrencer og andet spændende fra bObles...