DKK
Dansk

Nyheder

13-10-2014
NYHED: Sæt lyd på din tumlen!

Fra oktober kan du købe bObles med lyd. bObles nye tumlemøbel, Zoo Parade, er fuld af skønne tumletoner, som kun aktiveres ved bevægelse. Zoo Parade er udarbejdet i samarbejde med designere Ann-Sophie Brix og Siri Bertram.

   

bObles Zoo Parade kommer i to udgaver; som en ellipseformet vippe, og cylinderformet skammel. Som noget helt nyt er begge udsmykket med indgraveringer af bObles tumledyr, der går parade. Vippen kan gynge stille eller vildt, både når barnet ligger, sidder eller står. Skamlen, som er buet i bunden, er dejlig at sidde og rokke på, eller komme om på maven og rulle henover. Det er muligt at tilkøbe en lydboks med perlende rumlelyde eller blide ringlelyde, der kan sættes i Vippen og Skamlen, som alt efter tempo kan stimulere ro og begejstring. Lydboksen aktiveres kun ved bevægelse, og kan tages ud og udskiftes med en skum prop.
  

bObles ZOO Parade er ligesom vores andre tumlemøbler udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. bObles tumlemøbler er testet til børn. 

  

bObles ZOO Parade Skammel måler H24 x Ø25 cm. Vejl. pris: 599,-
bObles ZOO Parade Vippe måler H21 x L53 x B16,5 cm. Vejl. pris: 649,-
Lydboks med rumle- eller ringlelyde tilkøbes separat. Vejl. pris: 149,-
Kommer i jade, lilla, blå og rosa. 

   

Du kan købe bObles Zoo Parade hos bObles forhandlere rundt omkring i landet nu. Skammel og Vippe er udsolgt fra bobles.dk, men nye lydbokse kan tilkøbes fra webshoppen.

08-09-2014
NYHED: bObles Tumlegynge

Føl dig flyvende på bObles nye tumlemøbel...

   

03-09-2014
NYHED: Kun til Tumletid - Køb bObles Larve

En ny Tumletidssæson er skudt i gang - og vi kan ikke vente med at få en masse skønne oplevelser sammen med jer. I dette efterår har vi en masse arrangementer i vente, og så kommer bObles Larve på kærligt gensyn...

01-09-2014
NYHED: bObles Tumlegulv

Sansende gulv til små og store...

02-07-2014
bObles Ælling i den gule førertrøje med TV2 på Tour

bObles og Børneulykkesfonden leger med, når cykelløbet, TV2 på Tour, sætter i gang d. 5.-27. juli. Touren, som tager fra by til by i det danske sommerlandskab, er for hele familien og kører sideløbende med Tour de France.

04-06-2014
Sommersjov med bObles Motorikringe. Spar 20%

  

I det strålende vejr, er det skønt at komme udenfor og lege. Tag bObles Motorikringe med dig og skynd dig ud i sommersolen. I hele juni og juli kan Motorikringe i mellem og stor størrelse købes med 20% rabat på bObles webshop og hos forhandlere i hele landet. Du kan også downloade vores gratis legehæfte med Motorikringene nedenfor.

26-05-2014
Lime Løjer

NYHED: Den populære Donut er her nu i en frisk lime farve. Den kan købes nu i vores webshop eller ude hos bObles forhandlere landet rundt.

25-10-2013
NYHED: bObles Hvalros

Tag en glidetur ned af bObles nyeste tumledyr, Hvalros!

19-08-2013
Lancering af kampagnen EN GENERATION UDEN HIV med Libero og AIDS-fondet

Fredag d. 16. august lancerede bObles sammen med Libero og AIDS-Fondet kampagnen "EN GENERATION UDEN HIV" på Den Røde Plads på Nørrebro.

19-04-2013
Quark quaaaark - Den nye bObles Frø kommer springende!

Få styrket musklerne på bObles nye tumledyr; Frøen - og du kan hoppe som en rigtig springfrø :-)

19-03-2013
Gamle venner i ny forklædning...

De indbyder til tagfat, jorden er giftig og mange andre bevægelseslege. Vi kalder dem Legetumlinger og det er nyeste skud på stammen fra bObles.

04-02-2013
Donuten er tilbage!

Så kan spirrevipper og andre tumlebørn godt glæde sig - Den efterspurgte bObels Donut er nu tilbage på lager og kan købe fra vores webshop og hos vores forhandlere.

28-01-2013
Giv Håb med bObles

  

Deltag i tegnekonkurrence med bObles og Giv Håb

Jeg vil gerne modtage nyheder fra bObles, så jeg er blandt de første, der modtager nyt om events, konkurrencer og andet spændende fra bObles...