DKK
Dansk

Nyheder

02-07-2014
bObles Ælling i den gule førertrøje med TV2 på Tour

bObles og Børneulykkesfonden leger med, når cykelløbet, TV2 på Tour, sætter i gang d. 5.-27. juli. Touren, som tager fra by til by i det danske sommerlandskab, er for hele familien og kører sideløbende med Tour de France.

bObles og TV2 på Tour

bObles har en stand i hver by, hvor hele familien kan lege frit med tumlemøbler, eller tage turen rundt på den motorisk udfordrende forhindringsbane. Der vil også afholdes bObles race, hvor alle fartglade børn kan give den gas på bObles Tumlebræt og drøne afsted på banen. Her kan alle gøre sig klar, parat, start til at hoppe i førertrøjen og cykle afsted.

Hver dag byder på en masse bevægelsesaktiviteter og en skøn konkurrence, hvor du kan vinde en stor bObles Ælling. Kom og mød os når bObles, Børneulykkesfonden og TV2 rejser rundt til: 

Marienlyst 5.-6. juli, Helsingør 7.-8. juli, Holbæk 9.-10. juli, Assens 11.-12. juli, Bogense13.-15. juli, Haderslev 16.-18. juli, Grindsted 19.-20. juli, Øster Hurup 21.-22. juli, Hvide Sande 23.-24. juli og Sæby 25.-27. juli.

Du kan læse mere om TV2 på Tour på bobles.dk og tilmelde dig og din familie gratis på paatour.tv2.dk.

     

bObles Ælling i den gule førertrøje 

I forbindelse med TV2 på Tour har den rappe bObles Ælling fået den gule førertrøje på og lanceres nu i tre nye størrelser; lille, almindelig og stor til fordel for Børneulykkesfonden. Ælling, som kommer i limited edition, er fuld af tumlerier og er med til at give børn en masse sjove og motoriske oplevelser både under og efter touren. bObles gule Ællinger er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. Ælling er testet til børn. bObles gule Ællinger kan købes nu på bobles.dk og forhandlere rundt i landet.

    

bObles lille gule Ælling måler H21 x L36x B12 cm. Vejl. pris: 349,-

bObles gule Ælling måler H21 x L36 x B24 cm. Vejl. pris: 599,-

bObles store gule Ælling måler H42 x L70 x B24 cm. Vejl. pris: 1899,-

04-06-2014
Sommersjov med bObles Motorikringe. Spar 20%

  

I det strålende vejr, er det skønt at komme udenfor og lege. Tag bObles Motorikringe med dig og skynd dig ud i sommersolen. I hele juni og juli kan Motorikringe i mellem og stor størrelse købes med 20% rabat på bObles webshop og hos forhandlere i hele landet. Du kan også downloade vores gratis legehæfte med Motorikringene nedenfor.

26-05-2014
Lime Løjer

NYHED: Den populære Donut er her nu i en frisk lime farve. Den kan købes nu i vores webshop eller ude hos bObles forhandlere landet rundt.

21-03-2014
Et forår i friske farver

Foråret er over os, og tre af vores klassiske tumledyr; Elefant, Kylling og Krokodille har fået pangfarverne på. Fra midt april, i en begrænset periode, kan de tre tumledyr købes i to nye farvevarianter i butikker rundt omkring i landet.

25-10-2013
NYHED: bObles Hvalros

Tag en glidetur ned af bObles nyeste tumledyr, Hvalros!

19-08-2013
Lancering af kampagnen EN GENERATION UDEN HIV med Libero og AIDS-fondet

Fredag d. 16. august lancerede bObles sammen med Libero og AIDS-Fondet kampagnen "EN GENERATION UDEN HIV" på Den Røde Plads på Nørrebro.

19-04-2013
Quark quaaaark - Den nye bObles Frø kommer springende!

Få styrket musklerne på bObles nye tumledyr; Frøen - og du kan hoppe som en rigtig springfrø :-)

19-03-2013
Gamle venner i ny forklædning...

De indbyder til tagfat, jorden er giftig og mange andre bevægelseslege. Vi kalder dem Legetumlinger og det er nyeste skud på stammen fra bObles.

04-02-2013
Donuten er tilbage!

Så kan spirrevipper og andre tumlebørn godt glæde sig - Den efterspurgte bObels Donut er nu tilbage på lager og kan købe fra vores webshop og hos vores forhandlere.

28-01-2013
Giv Håb med bObles

  

Deltag i tegnekonkurrence med bObles og Giv Håb

Jeg vil gerne modtage nyheder fra bObles, så jeg er blandt de første, der modtager nyt om events, konkurrencer og andet spændende fra bObles...