DKK
Dansk

Nyheder

10-05-2015
Vind en dans med Silas Holst og støt En Generation Uden Hiv

"Det allervigtigste for en far og en mor er, at give sit nyfødte barn den bedst mulige start på livet. Det er så uretfærdigt, at der verden over fødes 500 børn med hiv hver dag” - kampagneambassadør, Silas Holst.  

Vild Med Dans vinder og nybagt far, Silas Holst, skal sammen med AIDS-Fondet, bObles og ØnskeBørn redde børn fra hiv. Derfor søsættes nu Instagram-konkurrencen #dansmedsilas i ØnskeBørns butikker landet over.

   

Sådan deltager du i konkurrencen:

1. Tag et billede af dit barn på den røde bObles elefant (1 foto pr. familie) 
2. Upload billedet på Instagram #dansmedsilas 
3. # hvilken Ønskebørn, du har taget billedet i (eksempel: #øbhorsens) 

    

Konkurrencen løber frem til d. 14. august. Husk at gøre din Instagram profil offentlig i konkurrenceperioden. 

Vi finder én heldig vinder pr. ØnskeBørn butik d. 19. august. Vinderen vil få besked direkte på Instagram.

  

For seneste nyt, følg Instagram-profilerne: @boblesdenmark @onskeborn_dk @aidsfondet_dk

29-03-2015
Nye forårsfarver til bObles Skildpadde, Tumlegulv og Donuts

April venter lige om hjørnet, og vi er klar med friske nye forårsfarver. Byd velkommen til bObles Skildpadde og Tumlegulv i multi pink, multi blå, multi lilla og multi grøn - samt Donut i 4 splinternye farver: pink, frisk blå, mørk lime og klar grøn. Se fler fotos af alle farvevarianterne på www.bobles.dk/shop.

16-03-2015
Årets sunde påskeæg

Foråret er over os, solen skinner, og her i bObles føler vi os i vaskeægte påskehumør. Du kan nu få fingrene i årets sundeste påskeæg - en lille Donut i en frisk gul farve fuld af leg og tumlen. Kan købes nu på bobles.dk/shop/produkt/mini-donut/variation/309. Hvad synes I om den?

09-03-2015
Multi lilla og grøn er nu tilgængelig på webshoppen!

I denne uge introducerer vi de sidste af de 4 nye sortimentfarver på bobles.dk/shop og bObles forhandlere. Byd velkommen til bObles tumlemøbler i multi lilla og multi grøn. 

27-02-2015
bObles Tumlebræt ruller ud i 4 nye multifarver fra marts...

Iklædt de nye friske multistriber, er bObles Tumlebræt før tid klar til at rulle ud i butikker og bobles.dk/shop allerede i marts. Tumlebrættet har vejl. pris 599,- og kommer i multi pink, blå, lilla og grøn.

02-02-2015
Multi pink og multi blå er nu tilgængelig på webshoppen

De nye multifarver er på vej, og i dag er de første to af fire farver landet på bobles.dk/shop og bObles forhandlere. Byd velkommen til vores tumlemøbler i multi pink og multi blå! 

19-01-2015
bObles i nye farver

Som en stor nyhed i år, skifter bObles farverne på deres tumlemøbler. I løbet af februar og marts får bObles sortimentet nye friske multifarver på - til masser af sansende leg for store og små. De nuværende farver udgår samtidig. De nye farver vil kunne købes på bObles.dk og bObles forhandlere i hele landet.  

   

11-01-2015
bObles er en del af Design Museum Danmarks nye familieudstilling Barnets Århundrede 17. jan - 30. aug.

I selskab med nogle af de mest ikoniske nordiske designs, sætter bObles fokus på design til børn gennem de sidste 114 år i forbindelse med Design Museum Danmarks nye udstilling, Barnets Århundrede. Til formålet har bObles skabt et helt særligt limited edition tumlemøbel, som kan købes på bObles webshop, museet og udvalgte forhandlere fra uge 4. Udstillingen er åben fra 17. januar til 30. august 2015.

Jeg vil gerne modtage nyheder fra bObles, så jeg er blandt de første, der modtager nyt om events, konkurrencer og andet spændende fra bObles...