DKK
Dansk

Nyheder

bObles Nyheder
12-06-2015
Tumlegynge i nye multifarver lander på bobles.dk slut juni

I år har bObles nye multifarver ramt tumlemøblerne - og nu er turen kommet til vores Tumlegynge! I slutningen af juni lanceres det motorisk stimulerende tumlemøbel i multi blå og lilla. bObles Gynge kan bruges indendørs til tumlehygge, og udendørs, når der skal gynges hele vejen op til solen og tilbage igen.

Børnefysioterapeut, Louise Hærvig, har testet Gyngen – og begejstringen for de motoriske egenskaber er stor; Tumlegyngen er dynamisk i kraft af sin form og sine anvendelsesmuligheder. Store som små får mulighed for at udfordre, oparbejde og vedligeholde glæden ved bevægelse - det er blot at sætte sig på Gyngen, og så er man i gang”.

    

Tumlegynge har masser af sus, både når barnet gynger alene eller sammen med sin bedste ven. De justerbare stropper gør den egnet til det lille og det større barn, som kan blive ved med at udfordre og stimulere balancen. Hele kroppen bliver stimuleret på den vuggende, svingende gynge, som både skaber ro, tempo og overraskelser.

    

Til bObles Tumlegynge medfølger drejeled og hægte. Krog til loft medfølger ikke. BEMÆRK: ny max vægt: 80 kg

  

bObles Tumlegynge måler H21 x L36x B12 cm. Vejl. pris: 1199,-. Produceret i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater og giftstoffer. Gungen er testet til børn.

  

KØB DEN HER

27-05-2015
bObles er med på dette års Flying Superkids turné

Slip legen fri! bObles er med, når Flying Super Kids sommeren over besøger Aalborg (27-31. maj), Esbjerg (23.-27. juni), Odense (1.-5. juli), København (29. juli -8. august) og Aarhus (15-22. august). Køb billetter HER

    

10-05-2015
Vind en dans med Silas Holst og støt En Generation Uden Hiv

"Det allervigtigste for en far og en mor er, at give sit nyfødte barn den bedst mulige start på livet. Det er så uretfærdigt, at der verden over fødes 500 børn med hiv hver dag” - kampagneambassadør, Silas Holst.  

Vild Med Dans vinder og nybagt far, Silas Holst, skal sammen med AIDS-Fondet, bObles og ØnskeBørn redde børn fra hiv. Derfor søsættes nu Instagram-konkurrencen #dansmedsilas i ØnskeBørns butikker landet over.

   

29-03-2015
Nye forårsfarver til bObles Skildpadde, Tumlegulv og Donuts

April venter lige om hjørnet, og vi er klar med friske nye forårsfarver. Byd velkommen til bObles Skildpadde og Tumlegulv i multi pink, multi blå, multi lilla og multi grøn - samt Donut i 4 splinternye farver: pink, frisk blå, mørk lime og klar grøn. Se fler fotos af alle farvevarianterne på www.bobles.dk/shop.

16-03-2015
Årets sunde påskeæg

Foråret er over os, solen skinner, og her i bObles føler vi os i vaskeægte påskehumør. Du kan nu få fingrene i årets sundeste påskeæg - en lille Donut i en frisk gul farve fuld af leg og tumlen. Kan købes nu på bobles.dk/shop/produkt/mini-donut/variation/309. Hvad synes I om den?

09-03-2015
Multi lilla og grøn er nu tilgængelig på webshoppen!

I denne uge introducerer vi de sidste af de 4 nye sortimentfarver på bobles.dk/shop og bObles forhandlere. Byd velkommen til bObles tumlemøbler i multi lilla og multi grøn. 

Jeg vil gerne modtage nyheder fra bObles, så jeg er blandt de første, der modtager nyt om events, konkurrencer og andet spændende fra bObles...