DKK
Dansk

Nyheder

08-09-2014
NYHED: bObles Tumlegynge

Føl dig flyvende på bObles nye tumlemøbel...

   

Hop op på den motorisk stimulerende Tumlegynge og gyng dig glad! Du kan både vugge over det brusende hav, svinge dig fra lian til lian, eller flyve højt over trætoppene på det flyvende tæppe. bObles Tumlegynge har masser af sus, både når du gynger alene, eller sammen med din bedste ven.

  

De justerbare stropper gør den egnet til det lille og det større barn, som kan blive ved med at udfordre og stimulere balancen på Tumlegyngen. Hele kroppen bliver stimuleret på den vuggende, svingende gynge, som både skaber ro, tempo og overraskelser. 

    

Til bObles Tumlegynge medfølger drejeled og hægte. Krog til loft medfølger ikke. Max vægt: 50kg. 

   

bObles Tumlegynge er ligesom vores andre tumlemøbler udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. bObles tumlemøbler er testet til børn. 

  

bObles Tumlegynge måler H21 x L36x B12 cm. Du kan købe Tumlegyngen nu udelukkende hos forhandlere rundt omkring i landet til vejl. pris: 1199,-. 

08-09-2014
NYHED: bObles Tumlegynge

Føl dig flyvende på bObles nye tumlemøbel...

   

03-09-2014
NYHED: Kun til Tumletid - Køb bObles Larve

En ny Tumletidssæson er skudt i gang - og vi kan ikke vente med at få en masse skønne oplevelser sammen med jer. I dette efterår har vi en masse arrangementer i vente, og så kommer bObles Larve på kærligt gensyn...

01-09-2014
NYHED: bObles Tumlegulv

Sansende gulv til små og store...

02-07-2014
bObles Ælling i den gule førertrøje med TV2 på Tour

bObles og Børneulykkesfonden leger med, når cykelløbet, TV2 på Tour, sætter i gang d. 5.-27. juli. Touren, som tager fra by til by i det danske sommerlandskab, er for hele familien og kører sideløbende med Tour de France.

04-06-2014
Sommersjov med bObles Motorikringe. Spar 20%

  

I det strålende vejr, er det skønt at komme udenfor og lege. Tag bObles Motorikringe med dig og skynd dig ud i sommersolen. I hele juni og juli kan Motorikringe i mellem og stor størrelse købes med 20% rabat på bObles webshop og hos forhandlere i hele landet. Du kan også downloade vores gratis legehæfte med Motorikringene nedenfor.

26-05-2014
Lime Løjer

NYHED: Den populære Donut er her nu i en frisk lime farve. Den kan købes nu i vores webshop eller ude hos bObles forhandlere landet rundt.

21-03-2014
Et forår i friske farver

Foråret er over os, og tre af vores klassiske tumledyr; Elefant, Kylling og Krokodille har fået pangfarverne på. Fra midt april, i en begrænset periode, kan de tre tumledyr købes i to nye farvevarianter i butikker rundt omkring i landet.

25-10-2013
NYHED: bObles Hvalros

Tag en glidetur ned af bObles nyeste tumledyr, Hvalros!

19-08-2013
Lancering af kampagnen EN GENERATION UDEN HIV med Libero og AIDS-fondet

Fredag d. 16. august lancerede bObles sammen med Libero og AIDS-Fondet kampagnen "EN GENERATION UDEN HIV" på Den Røde Plads på Nørrebro.

19-04-2013
Quark quaaaark - Den nye bObles Frø kommer springende!

Få styrket musklerne på bObles nye tumledyr; Frøen - og du kan hoppe som en rigtig springfrø :-)

19-03-2013
Gamle venner i ny forklædning...

De indbyder til tagfat, jorden er giftig og mange andre bevægelseslege. Vi kalder dem Legetumlinger og det er nyeste skud på stammen fra bObles.

04-02-2013
Donuten er tilbage!

Så kan spirrevipper og andre tumlebørn godt glæde sig - Den efterspurgte bObels Donut er nu tilbage på lager og kan købe fra vores webshop og hos vores forhandlere.

28-01-2013
Giv Håb med bObles

  

Deltag i tegnekonkurrence med bObles og Giv Håb

Jeg vil gerne modtage nyheder fra bObles, så jeg er blandt de første, der modtager nyt om events, konkurrencer og andet spændende fra bObles...