DKK
Dansk

Nyheder

02-12-2015
Kom til brunch, tumlerier og musik med bObles i Spisehuset i Tivoli d. 13. december

Kom til vinterhygge og brunch i Spisehuset og oplev dette års juleprodukt - Tivoli Fugle.

Til formålet har vi udsmykket restauranten, så der er mulighed for masser af leg og tumlen. Mens du nyder lækkerierne fra Spisehuset, spiller sanger Frederik Konradsen, som bl.a. har lavet vores helt egen bObles sang, som du kan høre i videoen nedenfor. 

    

Dagen starter kl 11.30 med brunch og minikoncert inde i restauranten.En brunchbuffet koster 149 kr for voksne og 59 kr for børn (4-12 år). Reserver bord på stbe@tivoli.dk

  

Kl 11.30 rykker vi ud på teassen, hvor der vil være masser af god musik og tumle-leg til alle der kigger forbi. Her vil det også være muligt at købe glögg, æbleskiver, varme sandwich, suppe, risengrød mm. og nyde det ved varmelamperne, mens børnene leger lige så tosset de vil.

  

På dagen deler vi fine Tivoli Fugle klistermærker ud og en lille flip-flap med sjove lege. 

      

Tid og sted:

Arrangementet foregår kl 11.30-15.00 i Spisehuset i TIVOLI 

Vesterbrogade 3, 1630 København V

     

OBS: På  med Tivoli Fugle leges der uden sko. Så tag gerne varmt tøj og et par tykke sokker med!

    

Det er gratis at deltage i arrangementet :-) Indgang til Tivoli er ikke inkluderet.    

 

01-12-2015
bObles tumlelokale i Waterfront hele december

I hele december, står vi klar med en masse af vores sjove tumlemøbler til fri afbenyttelse og leg i Waterfront Shopping.

    

Kom forbi og oplev kæmpe-krokodillerne byg et kæmpe bObles tårn, lav din egen seje forhindringsbane, øv balancen på en Ælling, eller surf på fødderne af en gyngende Elefant. Det er bare om at bruge sin fantasi og bevæge sig glad.  

   

Tumlerummet har åbent fra kl 10-18 hver dag. 

Adressen er: Philip Heymans Allé 17, 2900 Hellerup.

23-11-2015
Oplev bObles nye Transportserie i FRB Centret d. 02. December

I bObles lancerer vi nu en hel ny linje - en ’tumle’transportserie, som indebærer et Fly, en Båd og en Bil fuld af fart.

  

I den anledning vil vi sammen med Tinderbox gerne invitere dig og din familie til en hyggelig eftermiddag fuld af tumleleg på de nye transportmidler. Der vil være masser af ræs og ballade på tumlebanen, som vi har gjort klar til dagen – og når banen er gennemført, får børnene et fint diplom, som de kan tage med hjem.  

 

Det hele foregår lige udenfor Tinderbox butikken på 2. sal i FRB Centret fra kl 16.15-17.00. 

  

Adresse: Falkoner Alle 21, 2000 Frederiksberg

05-11-2015
Wrrroooum - der er fart over feltet på vores nye tumle-serie

Som en udvidelse, lancerer vi i bObles nu en ’tumle’transportserie, bestående af et Fly, en Båd og en Bil. De 3 transportmidler oser af bevægelsesleg, og hver har masser af motoriske udfordringer i sig. Serien lander i butikker og bObles.dk/shop løbende. Flyet først i uge 45, Båd i uge 47 og Bil i uge 49.  

29-10-2015
Multi grå kommer fast i sortiment

Som noget nyt lancerer vi i bObles nu en hel serie af de klassiske tumlemøbler i en smuk grå farvekombination. Serien i grå bliver en fast del af sortimentet og kan købes på bObles' webshop og udvalgte bObles forhandlere. 

26-10-2015
bObles deltager i dette års børnemesse, Kids Expo, i Norge fra 30. okt. til 1. nov.

Sammen med LEGO® deltager bObles igen i år på Norges største aktivitets- og oplevelsesmesse for børnefamilier, Kids Expo.

21-10-2015
Byd velkommen til årets jule-edition - Tivoli Fugle

Traditionen tro, er vi i bObles klar med et nyt limited edition juleprodukt - og i år byder det på et spændende samarbejde med Tivoli! Vi er nemlig gået sammen om at give børn de allerbedste oplevelser. Byd velkommen til vores nye Tivoli Fugle! Fuglene lander i uge 43 på bObles.dk/shop og hos bObles forhandlere.

09-10-2015
Kom til tumlefest med bObles i Spisehuset i Tivoli d. 21. oktober

Det er med stor glæde og kæmpe sommerfugle i maven, at vi inviterer dig og din familie til en hel særlig eftermiddag i Tivoli. Sammen med Tivoli har vi i bObles udviklet årets limited edition juleprodukt; to bObles Tivoli-Fugle, som er fuld af motoriske forlystelser. Det vil vi gerne fejre med jer…

08-10-2015
bObles på udstillingen Barnets Århundrede på Designmuseo (Finland) 9. okt. 2015. - 13. mar. 2016

I selskab med nogle af de mest ikoniske nordiske designs, sætter bObles fokus på design til børn gennem de sidste 114 år i forbindelse med det finske museum Designmuseos nye udstilling; Barnets Århundrede. 

Udstillingen er åben fra d. 9. oktober  2015 - 13. marts 2016.

   

Læs mere HER

15-09-2015
Lav en gynge ud af din Donut!

I bObles er vi klar med endnu en efterårsnyhed, som giver nyt liv til vores Donuts. Byd velkommen til Donutgyngen! Gyngen består af en del og et reb, som kan sættes i Donuten - så den bliver fuld af motorisk stimuli og sjov bevægelsesleg. Donutgynge kan købes nu på bObles webshop og i butikker!

03-09-2015
bObles Lagersalg 2015 i Horsens og København

   

Så er det blevet tid til lagersalg! Kom og få mulighed for at tilføje nye medlemmer til din bObles samling. Vi sælger udgåede modeller, gamle farver og 2. sortering. Spar op til 40%.

     

28-08-2015
bObles er nomineret til Børn i Byen Prisen 2015

   

bObles er nomineret til Børn i Byen Prisen 2015 i to kategorier: “Bedste børne-interior mærke” og “Bedste legetøjsmærke”. Ønsker du os videre, så stem på bObles i en eller begge kategorier. Tusind tak <3

   

For bedste børne-interiør mærke, stem HER

For bedste legetøjsmærke, stem HER

    

Når du stemmer, har du samtidig muligheden for at vinde lækre præmier på bornibyen.dk

Jeg vil gerne modtage nyheder fra bObles, så jeg er blandt de første, der modtager nyt om events, konkurrencer og andet spændende fra bObles...