Barsels Break

sæson start

uge 38-41 2019

Velkommen

Vi er klar med en ny sæson af Barsels Break med nyt indhold og ny goodiebag! I år står fysioterapeuterne Louise (Sjælland), Nikoline og Maria (Fyn og Jylland) for indhold og værtskab af showet. De deler ud af deres viden og giver enkle fif til, hvordan man kan tænke motorik ind i hverdagen.

BarselsBreak
X

Tag din baby under armen og vær med! Det koster 245 kr. at deltage. Inklusiv i billetten er to biografsæder til dig og din baby, samt en goodiebag med bObles Mus, LEGO DUPLO æske, inkl. Popcorn fra Nordisk film, en rangle eller sutteklud fra Spies mm., som du kan tage med hjem.

OBS: Der vil ikke blive vist spillefilm til Barsels Break. Arrangementet er målrettet forældre med babyer. Er du gravid eller har interesse i emnet, er du også meget velkommen til at deltage. Udenfor salen er der mulighed for at parkere barnevognen, som vil være under opsyn til arrangementet.

Bobles Mus

Børnefysioterapeut, Louise Hærvig om BarselsBreak:

”Barsels Break er et af mine hjertebørn, og jeg har i de sidste to sæsoner stået på sidelinjen – været med til at lave materialet, men ikke været frontfigur – det har jeg slet ikke turde. Men i år bliver det anderledes, for jeg og to super søde seje fysioterapeuter vil gerne fortælle ALT det vi ved om barnets motoriske udvikling. Ud fra et dybt fagligt, engageret og erfaringsmæssigt grundlag fortæller vi om, hvad vi ser som vigtigt, hvorfor det er vigtigt, men mest af alt, hvordan vi med enkelte fif kan tænke motorik ind i hverdagen.”