Barsels Break

Billetsalget er åbent!

Velkommen

Vi er nu klar med en ny sæson af Barsels Break – og vi glæder os til at invitere jer indenfor! På scenen vil I møde vores dygtige værter: børnefysioterapeut / fagekspert Sjælland og fysioterapeuterne Nikoline og Maria (Fyn og Jylland). De glæder sig til at dele ud af deres store viden om børn og motorik og giver jer en række helt enkle fif til, hvordan I kan tænke motorik ind i hverdagen med jeres børn.

BarselsBreak
X


Ny sæson Barselsbreak til efteråret 2020


Køb også Barsels Break Online Billetter her


Vores populære koncept Barsels Break går nu digital.

Vi har taget ved lære af hele 10 succesfulde sæsoner af Barsels Break, og udvalgt de bedste tips, og mest nyttige viden og sammensat en times inspirerende Online Barsels Break til dig og din baby.
Vi har så meget på hjertet, og i samarbejde med vores skønne fysioterapeut Louise Hærvig, vil vi gerne dele ud af vores viden og erfaring, og støtte dig og din baby i dets motoriske udvikling. Da vores Online Barsels Break foregår live, vil det være muligt at stille spørgsmål til Louise om alt det I måtte gå og tumle med.

Bobles Mus

Børnefysioterapeut, Louise Hærvig om Barsels Break:

”Barsels Break er et af mine hjertebørn, jeg har i de første to sæsoner været med til at lave materialet men stået på sidelinjen under selve showet. Sidste sæson blev det anderledes, her troppede jeg og to super dygtige fysioterapeuter op på scenen, for at fortælle jer ALT det vi ved om barnets motoriske udvikling. Vi gør det igen i denne sæson! Ud fra et dybt fagligt, engageret og erfaringsmæssigt grundlag fortæller vi om, hvad vi ser som vigtigt, hvorfor det er vigtigt, men mest af alt, hvordan vi med enkle fif kan tænke motorik ind i hverdagen.”