Barsels Break

Ny sæson til efteråret 2020

Velkommen

Vi er nu klar med en ny sæson af Barsels Break – og vi glæder os til at invitere jer indenfor! På scenen vil I møde vores dygtige værter: børnefysioterapeut / fagekspert Sjælland og fysioterapeuterne Nikoline og Maria (Fyn og Jylland). De glæder sig til at dele ud af deres store viden om børn og motorik og giver jer en række helt enkle fif til, hvordan I kan tænke motorik ind i hverdagen med jeres børn.

BarselsBreak
X


Ny sæson Barselsbreak til efteråret 2020


Billetsalget åbner snart!

Tag din baby under armen og vær med! Det koster 245 kr. at deltage. Inklusiv i billetten er to biografsæder til dig og din baby, samt en goodiebag med bObles Mus, LEGO DUPLO æske, inkl. Popcorn fra Nordisk film, en rangle eller sutteklud fra Spies mm., som du kan tage med hjem.

OBS: Der vil ikke blive vist spillefilm til Barsels Break. Arrangementet er målrettet forældre med babyer. Er du gravid eller har interesse i emnet, er du også meget velkommen til at deltage. Udenfor salen er der mulighed for at parkere barnevognen, som vil være under opsyn til arrangementet.

Bobles Mus

Børnefysioterapeut, Louise Hærvig om Barsels Break:

”Barsels Break er et af mine hjertebørn, jeg har i de første to sæsoner været med til at lave materialet men stået på sidelinjen under selve showet. Sidste sæson blev det anderledes, her troppede jeg og to super dygtige fysioterapeuter op på scenen, for at fortælle jer ALT det vi ved om barnets motoriske udvikling. Vi gør det igen i denne sæson! Ud fra et dybt fagligt, engageret og erfaringsmæssigt grundlag fortæller vi om, hvad vi ser som vigtigt, hvorfor det er vigtigt, men mest af alt, hvordan vi med enkle fif kan tænke motorik ind i hverdagen.”