X

motorisk inspiration til dig og din baby

Velkommen

Vi er klar med en ny sæson af Barsels Break med nyt indhold og ny goodiebag!

bObles, LEGO®, Vores Børn og Nordisk Film Biografer inviterer til et helt særligt event for dig på barsel. Kom og hør spændende oplæg og få inspiration til aktiv, stimulerende leg med dit barn med udgangspunkt i vores nye koncept MotorikMagi.

info

Det koster 225 kr at deltage. Inklusiv i prisen er en lækker goodiebag med bObles tumleterning (som er lavet helt unikt til Barsels Break), LEGO® DUPLO® produkt og magasin fra Egmont, som du kan tage med hjem. Barsels Break varer ca. 40 minutter.

OBS: Der vil ikke blive vist spillefilm til Barsels Break. Arrangementet er målrettet forældre med babyer. Er du gravid eller har interesse i emnet, er du også meget velkommen til at deltage. Udenfor salen er der mulighed for at parkere barnevognen, som vil være under opsyn til arrangementet.

Glæd dig

Ud fra en levende præsentation suppleret med videooplæg fra en række fageksperter, tager vi dig igennem barnets motoriske udvikling og kommer med tips til motorisk leg derhjemme. Vi glæder os til at give dig og dit barn et ’break’ fra hverdagen og byder jer velkommen til et univers af hyggeligt samvær, inspiration og viden.

X
X

få flere motoriske øvelser

 

find alle filmene her

Barnets motoriske udvikling bygger på tre grundlæggende elementer: sansestimuli, nærvær og nysgerrighed.

 

Se videoerne og hør børnefysioterapeut Louise Hærvig fortælle om, hvorfor netop disse tre elementer er så vigtige.

X
X
X