Elefant, lys marmor

I anledningen af Illums Bolighus’ 75 års jubilæum og bObles egen 10 års fødselsdag, lancerer vi nu 2 af vores klassiske tumlemøbler; Elefant og Kylling i et mørkt og lyst limited edition marmor-look.

Der er intet hårdt eller koldt over de nye marmor-udgaver – de er lavet i fast EVA-skum, som har en varm og blød overflade, der gør dem super tumle-venlige. De melerede grålige toner passer flot ind i stuen, så både børn og forældre kan have glæde af dem.  

bObles Elefant er fuld af fantasifuld leg, der stimulerer og udfordrer barnets motorik. Barnet kan tage på tur med Elefanten og vippe sig igennem savannen fra side til side og frem og tilbage, eller surfe på dens fødder henover havets vilde bølger. Elefanten er også dejlig for små som store at ligge henover på maven og på ryggen. Både koordination og balance bliver trænet på Elefanten, hvad end den bruges i den aktive eller stille leg.

 bObles tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. Testet til børn.

Mål: H 32, L 55, B 24 cm

999 kr.

Ikke på lager

This product is currently out of stock and unavailable.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Levering næste hverdag ved køb inden kl. 12 (på hverdage).

SKU: 001-01-024-998.

Kategorier: , , .

Tag: .

X