Kylling, mørk marmor

I anledningen af Illums Bolighus’ 75 års jubilæum og bObles egen 10 års fødselsdag, lancerer vi nu 2 af vores klassiske tumlemøbler; Elefant og Kylling i et mørkt og lyst limited edition marmor-look.

Der er intet hårdt eller koldt over de nye marmor-udgaver – de er lavet i fast EVA-skum, som har en varm og blød overflade, der gør dem super tumle-venlige. De melerede grålige toner passer flot ind i stuen, så både børn og forældre kan have glæde af dem.  

bObles Kylling har stribevis af legende funktioner. Baby kan ligge på maven og kramme den, mens nakke og ryg styrkes, og det lille barn kan slå vingerne ud og flyve fra side til side. Den vippende Kylling er også sjov for det større barn eller den voksne at balancere på med et eller begge ben. Kylling er vild med at blive tumlet på, og den stimulerer balancen, hvad enten man er lille eller stor.

bObles tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. Testet til børn.

Mål: H 11, L 26, B 24 cm

299 kr.

Ikke på lager

This product is currently out of stock and unavailable.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Levering næste hverdag ved køb inden kl. 12 (på hverdage).

SKU: 001-45-024-889.

Kategorier: , , .

Tag: .

Beskrivelse
Yderligere Information
  • color

    Mørk Marmor

X