August, 2016

30aug - 1decaug 3010:00dec 1- 11:30Barsels Break i Nordisk Film BiograferFor dig på barsel(August 30) 10:00 - (December 1) 11:30 Elefantfører: Ture

Mere

Event detaljer

Barsels Break er tilbage!

Kom og hør spændende oplæg og få inspiration til aktiv leg med dit barn. Arrangementet tager dig med på en rejse igennem barnets motoriske udvikling med input fra hjerneforsker Kjeld Fredens og børnefysioterapeut Louise Hærvig. Vi glæder os til at give dig og dit barn et ’break’ fra hverdagen og byder jer velkommen til et univers af hyggeligt samvær, inspiration og viden. Billetten inkluderer en super lækker goodiebag med bl.a. et bObles produkt, æsker fra LEGO Duplo, samt magasiner fra Egmont publishing, som du kan tage med hjem.

OBS: Der vil ikke blive vist film til Barsels Break. Arrangementet er målrettet forældre med babyer. Er du gravid eller har interesse i emnet, er du også meget velkommen til at deltage. Udenfor salen er der mulighed for at ’parkere’ barnevognen, som vil være under opsyn til arrangementet.

 

Via dette link, kan du se en oversigt over hvilke biografer, der afholder Barsels Break, samt købe billetter: nfbio.dk/film/barsels-break-inkl-goodiebag

Bemærk: Når du køber 1 billet, er sædet ved siden af automatisk reserveret til dit barn (dvs. du får 2 sæder ved køb af 1 billet: 1 til dig selv og 1 til dit barn)

Tid

August 30 (Tirsdag) 10:00 - December 1 (Torsdag) 11:30

Elefantfører

Ture