Maj, 2017

31majFlere tidspunkterEvent afsluttetTumletid hos Arnold Busck Rosengårdcenteretinkl. goodiebag. Billetpris: 200kr.(Flere tidspunkter: onsdag) Arnold Busck Rosengårdcentret, Rosengårdscenteret 53, 5220 Odense SØ

Mere

Event detaljer

Kom med til Tumletid for dig og dit barn. Bliv guidet igennem en sjov tumlesession på bObles’ børnevenlige tumlemøbler og lær om designet og de mange funktioner. Sammen leger vi os til en bedre forståelse for, hvordan vi kan stimulere og udfordre vores børns motorik.

Vi ruller, kravler, står, går, hopper, samt balancerer os til en glad krop. Du får også mulighed for at stille lige de spørgsmål om bObles, som du har lyst til, til vores dygtige elefantfører. Det koster i alt 200 kr. for dig og dit barn at deltage, inklusiv goodiebag.

For prisen får du:
1 times hyggelig tumlen med dit barn
1 bObles Næbdyr (unikt Tumletidsmøbel til værdi 349,-)
1 hæfte om barnets motoriske udvikling Tilmelding er først til mølle.

Du kan booke dig på et af følgende hold :
10.30-11.30 (0-12 mdr.)
12.15 -13.15 (0-12 mdr.)

NB: Ved manglende fremmøde refunderer vi ikke billetten. Vi forbeholder os ret til at aflyse arrangementet ved sygdom eller for få tilmeldte. I disse tilfælde refunderer vi selvfølgelig billetten eller giver en voucher på beløbet, som du kan benytte til et andet bObles arrangement.

Tid

Flere tidspunkter (Onsdag)

Lokation

Arnold Busck Rosengårdcentret

Rosengårdscenteret 53, 5220 Odense SØ

Book en tid

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig til dette event.