September, 2016

5sepFlere tidspunkterUdsolgtTumletid hos Dayz Resorts Grønhøj StrandTumletid i vand(Flere tidspunkter: mandag) Dayz Resorts Grønhøj Strand, Ingeborgvej 2, Ingstrup, 9480 Lykken

Mere

Event detaljer

larve 2Sammen med Børneulykkesfonden, Matas og Dayz Resorts, inviterer bObles til en hel særlig Tumletid for dig og din baby. Kom og bliv guidet igennem en sjov tumlesession i vand på bObles’ tumlemøbler. Tumletiden foregår i det opvarmede babybassin og giver mulighed for at udforske sjov og tryg bevægelse i vand. Sammen tumler vi os til en bedre forståelse af, hvordan vi kan stimulere og udfordre vores børns motorik.

Tumletid i vand er en del af kampagnen ”Sikkerhed i vand”, som har til formål at give børn en naturlig forståelse for vandets mange egenskaber gennem leg og øvelser.

Det koster i alt 200 kr. for dig og dit barn at være med. Tilmelding er først til mølle.
Det er muligt at købe bObles Tumletids-Larve (til særlig Tumletidspris: 499.-). Som deltager til Tumletid i vand, donerer Dayz Resorts 20 kr./deltager til Børneulykkesfondens arbejde for forebyggelse af børneulykker. Ved at oplyse både forældre og børn om gode sikkerhedsråd, samt træne børns motorik og kropslige kontrol igennem aktiv leg i trygge rammer, er Børneulykkesfonden med til at gøre børns færden i verden mere sikker – både i vand og på land.

Tider:

09:30 – 10:30 (0- 12 måneder)
11:30 – 12:30 (0 – 12 måneder)
13:30 – 14:30 (0- 12 måneder)

Tid

Flere tidspunkter (Mandag)

Lokation

Dayz Resorts Grønhøj Strand

Ingeborgvej 2, Ingstrup, 9480 Lykken

Book en tid

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig til dette event.