Oktober, 2016

26oktFlere tidspunkterEvent afsluttetFødselsdags-tumletid hos Waves i Greveinkl. fødselsdagsgave Billetpris. 200kr.(Flere tidspunkter: onsdag) Waves, Cafetorvet, Over Bølgen 2A 2670 Greve

Mere

Event detaljer

bObles fylder 10 år – og i den forbindelse inviterer vi dig og dit barn til en hel særlig Tumletid. Bliv guidet igennem en sjov tumlesession på tumledyrene fra den nye fødselsdagsserie, og hør om designet og de mange funktioner. Sammen leger vi os til en bedre forståelse for, hvordan vi kan stimulere og udfordre vores børns motorik.

Fødselsdags-Tumletid er bygget op omkring pixibogen; Ude i haven. I bogen møder bObles’ maskot, myren alle fødselsdags-tumledyrene, som hver især lærer den en ny bevægelse. Det samme gør vi til Tumletid og ruller, kravler, går, hopper, samt balancerer os til en glad krop. Det koster 200 kr. for dig og dit barn at være med.

For prisen får du:
1 times hyggelig tumlen med dit barn
1 bObles Næbdyr (unikt Tumletidsmøbel til værdi 349,-)
1 hæfte om barnets motoriske udvikling
1 Ude i haven-pixibog

Du kan booke dig på et af følgende hold (inddelt efter barnets alder):
10.00-11.00 (0-12 mdr.)
11.30-12.30 (0-12 mdr.)
13.00-14.00 (0-12 mdr.)

Det er muligt at købe bObles til Tumletid. Tilmelding er først til mølle.

NB: Ved manglende fremmøde refunderer vi ikke billetten. Vi forbeholder os ret til at aflyse arrangementet ved sygdom eller for få tilmeldte.
I disse tilfælde refunderer vi selvfølgelig billetten eller giver en voucher på beløbet, som du kan benytte til et andet bObles arrangement.

Tid

Flere tidspunkter (Onsdag)

Lokation

Waves

Cafetorvet, Over Bølgen 2A 2670 Greve

Book en tid

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig til dette event.