April, 2016

5aprFlere tidspunkterEvent afsluttetTumletid i Illums BolighusTumletid er 1 times leg, sjov og bevægelse for dig og dit barn i bObles store oppustelige elefanttelt fyldt med tumlemøbler.(Flere tidspunkter: tirsdag) Ønskebørn Ribe, J.Lauritzens Plads 16, 6760 RibeElefantfører: Ture

Mere

Event detaljer

Kom med til Tumletid!

Tumletid er 1 times leg, sjov og bevægelse for dig og dit barn i bObles store oppustelige elefanttelt fyldt med tumlemøbler.

Vi fortæller om bObles’ design og mange motoriske funktioner, mens dit barn leger. Til Tumletid bevæger vi os til en bedre forståelse af, hvordan vi kan stimulere og udfordre vores børns motorik gennem leg. Vi ruller, kravler, står og går, hopper, samt balancerer os til en glad krop. Du får også mulighed for at stille lige de spørgsmål om bObles, som du har lyst til, til vores dygtige bObles elefantfører som altid er med ude med elefanten.

Tilmelding er først til mølle. Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig og dit barn hurtigst muligt (1 voksen + 1 barn). Der vil være en lille bObles gave til deltagende. Det er muligt at købe bObles til Tumletid – deriblandt den populære Larve til speciel tumletidspris: 499,- (max 1 pr. gæst).

Tid

Flere tidspunkter (Tirsdag)

Lokation

Ønskebørn Ribe

J.Lauritzens Plads 16, 6760 Ribe

Book en tid

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig til dette event.

Elefantfører

Ture