Motorikmagi-event

MotorikMagi
X
Early Bird

Hvad indeholder et MotorikMagi event?

  • Koncert med enten, Katrine Bille eller Popsi og Guitar Krelle
  • Aktiviteter med inspiration til mere motorik i hverdagen
  • Små overraskelser fra event sponsore

Motorikmagi er slut for denne omgang.Vi håber i hyggede jer, og glæder os til at se jer næste gang!

Find vores tumletidskalender for mere inspiration til motorisk udvikling og leg her

MotorikMagi event

med Katrine Bille

Katrine Bille, kendt fra Ramasjang programmerne ”Luk op, luk i”, “Sommer i Ramasjang” og ”LilleNørd”. Med sig LIVE har hun to fantastiske musikere og sangene fra de populære programmer samt hendes solo albums.

MotorikMagi event

med Popsi og Krelle

Vi er Popsi og Guitar-Krelle. Vi brænder for at skabe masser af glæde hos børn – særligt de mindste 0-5 år. Danmark har en utrolig stor og dejlig børnemusik-sangskat, og vi elsker at synge de gamle sange, som både forældre og bedsteforældre kan synge med på. Og så er der fagterne. Børn elsker fagter, og fagterne har mange fantastiske egenskaber, når man skal lære nye tekster og blive bedre til at tale. Vi har en baggrund i musik- og komponistbranchen, så derfor kommer der også flere og flere af vores egne sange på repertoiret.

motorik magi koncept
X

inspiration til motorisk leg og bevægelse i hverdagen

 

Børste tænder
Gear ned

motorisk magi

MotorikMagi giver inspiration til motorisk leg og bevægelse i hjemmet på en nem og sjov måde.

bObles og Vores Børn er gået sammen om at sætte fokus på motorik i hjemmet. Vi ønsker at lette hverdagen og bringe mere leg, sjov og bevægelse ind i de daglige gøremål – uden at det behøver at tage ekstra tid. I fællesskab med børnefysioterapeut Louise Hærvig, ernæringsspecialist Charlotte Seeger og sundhedsplejerske Louise Munk-Poulsen har vi skabt MotorikMagi!

motorik magi er udviklet i samarbejde med vores børn

Vores Børn er det bedste, vi har. Vi forældre vil det allerbedste for vores børn, men sommetider kan man godt blive usikker på, hvad det er.
Hos Vores Børn finder du masser af inspiration og viden til et skønt liv med børn fra 0-12 års-alderen. Du finder både Vores Børn som magasin, digitalt univers og podcast her.

Baby
Tumling
Barn