Barsels Break Online

Kom til Barsels Break og få motorisk inspiration til dig og din Baby

Velkommen til Barsels Break – et absolut must når du er på barsel med din lille baby!

Bliv guidet gennem dit barns første leveår sammen med vores dygtige vært, børnefysioterapeut Louise Hærvig, hvis mission er at give alle babyer en fantastisk og motorisk solid start på livet.

Få sjove lege og øvelser til barselstiden, lær en masse nye ting om din babys motoriske udvikling , og tag hjem med både en lækker goodiebag og spændende nye fif til en sjovere hverdag med baby.

Læn dig tilbage i biografsædet eller i din egen sofa – Barsels Break findes nemlig både som fysisk og online event, så du også kan sidde trygt i dit eget hjem. Klik dig ind her og se, hvornår du og din baby kan komme til Barsels Break næste gang.

Online Barsels Break

Kom med til en times inspirerende Online Barsels Break til dig og din baby. Da vores Online Barsels Break foregår live, vil det være muligt at stille spørgsmål til vores vært, børnefysioterapeut Louise Hærvig, om alt det I måtte gå og tumle med.

Billetterne koster 245,- kr. pr. stk. og er inkl. en lækker goodiebag til en værdi af 600,- med den unikke bObles Mus og LEGO Duplo æske. Din goodiebag vil blive sendt til dig, så du har den 1-3 dage før showet. Vi sender dig også et link til den digitale tumletid 3 dage før, på dagen og 15 min før showstart, og som du fortsat vil kunne se også efter showet er sendt

Aflyst pga. Covid 19

På grund af Covid 19 kan vi desværre ikke afholde fysisk Barsels Break på nuværende tidspunkt, men vi glæder os til igen at kunne byde jer velkommen til en helt ny sæson i fremtiden.

Børnefysioterapeut Louise Hærvig