bObles X Pippi

©The Astrid Lindgren Company™. illustrated by Ingrid Vang Nyman

Pippi & bObles - et perfekt match

I anledningen af Pippi Langstrømpes 75-års fødselsdag har bObles lavet en helt særlig Pippi-serie med farverige tumlemøbler fuld af fantasi og motorisk leg for børn i alle aldre.

bObles og Pippi deler en kærlighed for eventyr, en nysgerrighed på livet og har en positiv, legende tilgang til verden. Pippi har en unik måde at forvandle hverdagspligter til noget sjovt og magisk. bObles tumlemøbler er skabt med helt samme ønske – at bringe bevægelse, fantasi og leg ind i hverdagen.

Hver gang du køber et produkt fra bObles x Pippi kollektionen støtter du red barnets Pippi of Today initiativ der arbejder for at hjælpe piger på flugt!

Vi støtter piger på flugt
Hver gang du køber et produkt fra bObles x Pippi kollektionen, støtter du Red Barnets #pippioftoday initiativ, der arbejder for at hjælpe piger på flugt!

For 75 år siden kom verdens stærkeste pige, Pippi Langstrømpe, til en ny by helt alene. I dag bliver millioner af piger tvunget til at forlade deres hjem og flytte ikke kun til nye byer, men også til nye lande. Piger, der er på flugt, skal samle al deres styrke, mod og håb for at tackle livets udfordringer og finde deres vej til en lysere fremtid. De piger er nutidens Pippi’er.

indgraver din pippi langstrømpe abe eller hest

Gør din Pippi unik

Sæt dit eget personlige præg på din bObles til glæde for en du holder af. 

læs mere om indgravering