Gå videre
Fri fragt på ordrer over DKK 499,- ✓ Levering 1-3 hverdage ✓
Leg og udvikling mødes

Vi kender alle dem, der møder livet som Pippi Langstrømpe. Dem som ser verden igennem et smil og måske lever livet lidt mere end os andre. Vi starter dog alle livet på samme vaklende måde, men med et par fald og et par hjælpende hænder leger vi sikkert videre. Netop derfor er det vigtigt, at vi fra tidlig alder op- og udfordrer vores børn til at kravle, til at bruge deres kroppe og fantasi. De skal lege roligt og vildt - slå sine små knæ, træde på en krokodille, synge eller ride på en elefant. Hvem ved, måske holde the-selskab med en myresluger?

Vores simple møbler er designede til at inspirere og invitere. De er til brug, til leg og til at slippe både forældres og børns fantasi fri. Og hvorfor? Jo, fordi vi ved at børn som tidligt leger sin udvikling igang, oftest er dem som klarer sig bedst senere i livet. Så enkelt er det. Derfor er vores formål enkelt; Vi vil skabe rammer for liv, leg og glade børn.

bObles er stiftet af de innovative søstre, Bolette og Louise Blædel i 2006, og har siden pioneret inden for legens koncept. Fra barndomsveninder i 1970'erne til stærke kvinder og mødre, har søstrene introduceret en ny produktkategori og etableret et anerkendt brand.

Søstrenes rejse begyndte med en simpel, men stærk idé; at designe møbler i geometriske former inspireret af dyr kombineret med holdbare materialer for at skabe produkter, der fremmer aktiv leg og inviterer til kreativitet.
Produkterne skulle opfylde flere kriterier — nem at rengøre, lydløs i brug, holdbar kvalitet og uimodståelig æstetisk appel — alt sammen holistisk integreret i ét.
Med udgangspunkt i dette startede de bObles.

Fra simple skitser af dyr i notesbøger til at undersøge de rette materialer, udviklede produkterne sig og debuterede først i 2006. Fysioterapeuter var fascinerede, børn blev fanget ved første øjekast, og forældre jublede af glæde.

bObles blev en ny produktkategori.

I dag findes Elefanten i de fleste børneværelser i Danmark og er blevet et dansk design ikon. Dog har vores mål aldrig ændret sig, og bliver fortsat mere aktuelt; Vi vil skabe rammer for liv, leg og glade børn.

FN’s verdensmål som vores omdrejningspunkt

Hos bObles arbejder vi dedikeret og målrettet med tre af FNs verdensmål.


Verdensmål nummer 4 - kvalitetsuddannelse

Verdensmål nummer 12 – Ansvarligt forbrug og produktion

Verdensmål nummer 17 – Partnerskab for handling

Vi har valgt at arbejde med disse specifikke tre mål på grund af vores brændende ønske om at gøre en forskel i alle børns liv samt altid at vælge at gøre det bedste for vores planet.

Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over DKK 499,- med levering til pakkeboks.

1-3 hverdages levering

30 dages returret

Hos bObles har du altid 30 dages fuld returret.