Gå videre
Om bObles
The bObles way

bObles handler om nærvær, bevægeglæde og motorisk udvikling gennem leg. Vi understøtter bevægeglæde, leg og motorisk udvikling med multifunktionelle tumlemøbler i et enkelt og kvalitetsbevidst design

Ideen til bObles opstod, da arkitekt, Bolette Blædel, var på barsel med sit første barn. Der fandt hun, at der var langt mellem møbler til børn, som mødte børns naturlige behov for leg og bevægelse, og som samtidig levede op til hendes kærlighed for godt dansk design. Sammen med sin søster, designer, Louise Blædel, fik hun derfor ideen til at skabe en serie af multifunktionelle og motorisk stimulerende møbler, som børn havde lyst til at lege med, og forældre ville byde indenfor i stuen. Ideen om bObles tumlemøbler var født.

I dag består bObles af et lille dedikeret team af kreative hoveder, der arbejder for at få udbredt mere bevægelse, leg, fantasi og nærvær ind i hverdagen i familier, verden over.

Verdensmål

FN’s verdensmål som vores omdrejningspunkt

Hos bObles arbejder vi dedikeret og målrettet med tre af FNs verdensmål. De er valgt ud fra et brændende ønske om at gøre en forskel for alle børn, deres familier og kloden. Og selvfølgelig der hvor vi har den største chance for virkelig at sætte et positivt aftryk.

Verdensmål nummer 4 - kvalitetsuddannelse

Det fjerde verdensmål er hele fundamentet for alt, hvad vi laver hos bObles. Fra tumlemøbler til Tumletid, Barselsbreak, bObles Break, Motorik Magi og alle de andre initiativer og events - vi vil give alle børn en god, fair og lige start på livet.

For at gøre vores arbejde med det fjerde verdensmål endnu mere konkret og relevant, har vi valgt at specificere det ud fra Småbørnsløftet, som vi også har underskrevet:

At alle småbørn har et godt børneliv, herunder udvikler de nødvendige forudsætninger – personligt, socialt og fagligt – for en god skolegang.At de første 1.000 dage af alle børns liv er præget af tryghed og stimulering, så de lige fra fødslen trives og får alsidige muligheder for at lære og udvikle sig.

Verdensmål nummer 12 – Ansvarligt forbrug og produktion

Vi kan ikke arbejde for en bedre barndom uden også at have fokus på en bedre verden og et bedre klima for de selvsamme børn. Derfor er det tolvte verdensmål så utrolig vigtigt for os.

Hos bObles arbejder vi udelukkende med fabrikker, der har ordentlige arbejdsvilkår og -miljø for deres medarbejdere og som ikke benytter sig af børnearbejde. Ligesom vi sørger for, at der er løbende kvalititetskontrol.

De fabrikker vi benytter os af sørger også for, at intet skum går til spilde. I stedet bliver overskudsskum brugt i andre produkter for at minimere det potentielle ressourcespild. Vi arbejder også hele tiden for at finde endnu mere bæredygtige produktionsmuligheder og kvaliteter.

Et andet utrolig vigtigt fokus for os er produkternes levetid. bObles har som erklæret mål udelukkende at udvikle kvalitetsprodukter, der kan gå i arv fra barn til barn og fra familie til familie, så vi bidrager til bæredygtige forbrugsmønstre.

Verdensmål nummer 17 – Partnerskab for handling

Siden bObles’ grundlæggelse i 2006 har vi arbejdet dedikeret mod partnerskaber med virksomheder, der har de samme mål og værdier som os og som ønsker at give børn den bedste start på livet.
Når vi laver events arbejder vi bl.a. tæt sammen med LEGO, Vores Børn, Nordisk Film, Flying Superkids, Popsi og Krelle, Arbejdernes Landsbank og Spies for at nå så langt ud som muligt. Men også når vi skaber nye spændende former og tumlemøbler til børn og deres familier, har vi partnerskaber i højsædet. Eksempelvis lavede vi en særlig kollektion sammen med Design Museum Danmark i forbindelse med udstillingen Barnets Århundrede.

Vigtigst for os er dog vores NGO-partnerskaber. Vi ved, at vi med vores design, historiefortælling og produkter kan være med til at gøre en forskel både i form af awareness og økonomiske midler. Derfor forsøger vi hele tiden at finde nye spændende samarbejdspartnere, som vi kan gøre verden bedre i fællesskab med. Vi er umådelig stolte af at have lavet tætte partnerskaber med Mødrehjælpen, Copenhagen Pride, AIDS fondet, WWF, Børneulykkesfonden, Legeheltene samt Red Barnet og Pippi of today. Alle NGO’er som vi har designet produkter sammen med og doneret en del af indtjeningen til.

De første 1.000 dage

initiuM app

Download
initiuM

Gratis app tilpasset dit barns alder og udviklingstrinVi har skabt initiuM - en gratis app som har til formål at inspirere og guide gravide og nybagte forældre til at give de bedste betingelser for barnets udvikling. Appen understøtter Småbørnsløftet og FN’s Verdensmål # 4, der arbejder for at alle børn, fra de er helt små, skal have de samme chancer for at trives, lære og udvikle sig i et fællesskab.

Stimulerende aktiviteter med din babyinitiuM giver dig tekst, video og lyd med gode råd og inspiration til øvelser, du kan lave med din baby. Hver dag får du tips inden for bevægeglæde, leg, sanser, motorisk og følelsesmæssig udvikling. Få bl.a. tips til at stimulere dit barns smagssans af ernæringsspecialist Kirsten Mikkelsen Ravnbøl, øvelser til at styrke balancesansen af børneergoterapeut og kranio-sakral terapeut Mette Vainer Wegloop. samt konkrete aktiviteter, der styrker nærværet af sundhedsplejerske Dorte Fischer.

Fri fragt ved 499 kr.

Køber du for over 499 kr, så giver vi fragten til nærmeste pakkeboks helt gratis.

3-5 dages levering

Bestiller du dit bObles inden kl. 12 på hverdage, sender vi din vare afsted samme dag.

Forlænget returret

Fortryder du dit køb, kan du returnere frem til den 31. januar 2023