Gå videre

Returnering og Reklamtion

Returnering- og Reklamationsbetingelser for

Privatkunder, Besøgende på hjemmeside, Brugere af kundeservice

bObles ApS Raffinaderivej 10, Bygning C

2300 København S Danmark

 

Version 1.0

Denne version er senest opdateret den 14/01-2020.

Fortrydelsesret

Fra Januar 2020 opdaterer vi vores returnerings politik. Du har fremover 3 måneders returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde inkl emballage, som du modtog den. Da emballagen udgør en væsentlig del af varens værdi, vil det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke medfølger. Kunden bærer risikoen for at returvaren er forsvarligt emballeret. Du opfordres derfor til at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. I pakken bedes du desuden vedlægge en kopi af din ordrebekræftigelse. Hvis du i tilfælde af at pakken går tabt ikke har sendt den som værdipakke, sker forsendelse på dit eget ansvar. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto. Beløbet returneres umiddelbart efter at bObles ApS har modtaget varen retur og har haft mulighed for at kontrollere varen, hvilket som udgangspunkt vil ske senest 14 dage efter modtagelse af varen. Bemærk at omkostninger til returnering afholdes af kunden selv og refunderes ikke.

Du kan returnere et produkt ved at kontakte os via mail til info@bobles.dk eller via telefon +45 3315 1040
Varen skal sendes til:

Mike Mikkelsen Aps
Vestre Landevej 262
4952 Stokkemarke
Mærket: Fortrydelsesret

Når du returnerer varen, bedes du samtidig oplyse, hvad der var grund til din returnering. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for returneringen.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes du rette henvendelse til:

info@bobles.dk

Varereturnering skal også foregå til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Det er ikke et krav, men du fremmer hurtig og korrekt ekspedition, hvis du medsender en kopi af den vedlagte ordrebekræftelse/ faktura og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Dog behøves en vis form for identifikation for, at vi kan registrere hvem pakken kommer fra og hvor pengene skal tilbagebetales.

bObles ApS forventer, at du sender varerne hurtigst muligt efter, at du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 3 måneder efter, at du har fortrudt.

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi:

  • Du har reelt taget varen i brug.
  • Den er blevet beskadiget, imens du havde ansvaret for den.
  • Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskab og den måde, som den fungerer på.

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamation – hvis der er noget galt med varen

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til info@bobles.dk eller via telefon +45 3315 1040
Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.
Varen skal sendes til:

Mike Mikkelsen Aps
Vestre Landevej 262
4952 Stokkemarke
Mærket: Reklamation

Når du returnerer varen i forbindelse med reklamation, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 500 kr. for undersøgelse af varen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Kontaktinformation

bObles ApS kontaktperson for persondata

3315 1040

info@bobles.dk

Fri fragt ved 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så giver vi fragten til nærmeste pakkeboks helt gratis.

1-3 dages levering

Bestiller du dit bObles inden kl. 12. på hverdage sender vi din vare afsted samme dag.

100 dages returret

Fortryder du dit køb har du altid 100 dages fuld returret, når du handler hos bObles.