Gå videre
Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

Fragt & Levering

 bObles tilbyder fri fragt på alle ordrer over 499,- DKK med levering til Danmark. Ordrer under 499,- DKK sendes med fragtpriser fra 39,- DKK.

For ordrer med levering udenfor Danmark er det kun muligt via https://bobles.com/

Alle danske ordrer afsendes med GLS fra vores lager i Danmark (medmindre andet angives). Du vil modtage en e-mail med forsendelsesoplysninger, når din pakke er på vej.

Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt. Alle ordrer behandles på vores lager i Danmark. Alle kunder, der betaler med kreditkort, bliver dog underlagt en validering, og bObles forbeholder sig retten til at udsætte leveringen af en ordre, hvis vi mener, at der er brug for yderligere sikkerhedskontrol. Når din ordre er afsendt, sender vi dig en e-mail med pakkens trackingnummer. Levering med GLS kan tage 2-5 hverdage inklusiv behandling fra varehus. bObles A/S kan ikke drages til ansvar for forsinkelse under levering. Ansvaret ligger hos GLS.

OBS. Hvis din ordre er leveret til en pakkeshop, skal du huske at afhente den, inden den sendes retur. Omkostninger forbundet med returforsendelse betales af dig og dækkes ikke af bObles A/S.

Bemærk at ved udsalg eller andre former for kampagner, forventes udvidet levering på 3-5 hverdage.

Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over DKK 499,- med levering til pakkeboks.

1-3 hverdages levering

30 dages returret

Hos bObles har du altid 30 dages fuld returret.