Gå videre
Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

Petite tumlemøbler

Petite tumlemøbler 

Trendy farver, små størrelser og et hint af chokolade Efterår og vinter byder på hygge, varme og hyggelig indetid med børnene, og vi er derfor temmelig begejstrerede for, at tre af vores mest ikoniske tumledyr har fået “unger” netop nu. Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye Limited Edition Petite.

Petite kommer i to nye lækre farvekombinationer Plum og Olive, der passer til både årstiden, højtiden og det moderne skandinaviske hjem. De små størrelser og den lette vægt gør dem ideelle i indretningen, fordi barnet nemt kan flytte dem fra rum til rum – og med de nye eksklusive retro-farver vil Petite både pynte på børneværelset og i resten af hjemmets rum.

Brug dem som mini-møbler i hele hjemmet. Leg med dem og skab masser af nærvær med hele familien. Petite-tumlemøblerne er fantastiske i den fantasifulde leg, hvor de kan indgå med legetøjet og som en del af den motoriske forhindringsbane!  

“Vi er fuldstændig forelskede i vores nye Limited Edition-kollektion Petite. De trendy vinterfarver passer perfekt til både jul og de mørke måneder, og så vil de være en fornøjelse at have stående som små skulpturer i stuen, hvor farvepaletten let fører tankerne over på chokolade. Og så kan man jo ikke lade være med at smil”, lyder det fra medstifter Bolette Blædel.

Køb kollektionen her

0 Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu, blev den første til at skrive en!

Skriv en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes før de vises på siden

Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over DKK 499,- med levering til pakkeboks.

1-3 hverdages levering

30 dages returret

Hos bObles har du altid 30 dages fuld returret.