Gå videre
Vi elsker at tumle med jer!
Velkommen til bObles events

Events er en stor del af bObles' DNA. Det er en helt unik måde for os at dele ud af vores viden på, skabe glade øjeblikke, samt inspirere til meget mere leg og bevægelse i hverdagen!

BarselsBreak
BarselsBreak er tilbage med 15 sæson i en ny og forbedret udgave - både online og i biografer landet over!


BarselsBreak Gravid

BarselsBreak Gravid er for dig, der er gravid og ønsker inspiration til, hvordan du trygt kommer igennem din graviditet, fødslen og den første tid derefter.

bObles Tumletid

Bliv guidet igennem 1 times sjov tumlesession på bObles’ børnevenlige tumlemøbler og lær om designet og de mange funktioner.  

BarselsBreak Gravid

Læs mere

Til dig der er gravid og din partner

Med vores helt nye koncept BarselsBreak Gravid er målet, at du skal glæde dig til at føde!

Tag din partner under armen til en hyggelig dag, og få inspiration til, hvordan du trygt kommer igennem din graviditet, fødslen og den første tid derefter. Bliv klogere på, hvordan bevægelse bidrager til bedre fysisk stabilitet i graviditeten, barnets rotation gennem bækkenet, samt fysisk stabilitet efter fødslen. De dygtige jordemødre fra Cellaviva guider dig igennem showet - alt sammen på en let forståelig, lavpraktisk og underholdende måde!

Læs mere her

BarselsBreak

Læs mere

Egnet til forældre og børn på 0-12 mdr.

Få inspiration til mere motorik i hverdagen med din baby. Bliv klogere på dit barns udvikling, og få konkrete øvelser og lege du nemt kan lave derhjemme, som vil gøre hverdagen med en baby både sjovere og lettere.

BarselsBreak er et hyggeligt og inspirerende break fra hverdagen i selskab med de dygtigste fageksperter og en masse tumlemøbler fra bObles.

Læs mere her

bObles Tumletid

Læs mere

For dig og dit barn (0-12 mdr.) 

Få inspiration til motorisk leg med bObles’ tumlemøbler. Bliv guidet igennem 1 times sjov tumlesession på bObles’ børnevenlige tumlemøbler og lær om designet og de mange funktioner.  

 Sammen leger vi os til en bedre forståelse for, hvordan vi kan stimulere og udfordre vores børns motorik. Vi ruller, kravler, står, går, hopper, samt balancerer os til en glad krop. Du får også mulighed for at stille lige de spørgsmål om bObles, som du har lyst til, til vores dygtige elefantfører.  

Læs mere her

Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over DKK 499,- med levering til pakkeboks.

1-3 dages levering

Bestiller du dit bObles inden kl. 12 på hverdage, sender vi din vare afsted samme dag.

30 dages returret

Hos bObles har du altid 30 dages fuld returret