Gå videre
🌸SUMMER SALE - OP TIL 60%🌸 Fri fragt på ordrer over DKK 499,-
Børnefysioterapeuten anbefaler

Her finder du produkter som vil give dit barn den bedste start på dens motoriske rejse og udvikling.

Træn nakken fra start

En stærk ryg er et super vigtigt udgangspunkt forbarnets videre bevægemønster - både når barnetsom helt spæd skal være maveliggende, men ogsåi voksealderen. Noget af det bedste man kan gøre,er at skabe nogle betingelser, der hjælper barnetpå vej, og ikke mindst vedligeholder en stærk ryg.

Styrk dit barns kropsbevidsthed

Med en stærk ryg vil barnet opleve, at det er nemmere at rulle. Når barnet ruller, er det selv i gang med at bevæge sig, og i kombination med barnets nysgerrighed, skaber det grobund for den videre udvikling, hvor barnet begynder at krybe og kravle.

Det lille barn kan have gavn af at blive hjulpet lidt på vej, men ellers er det bare om at skabe universer af forskellige højder og drøjder og motiverende objekter med lys og lyd, så rammen er sat for bevægelse. Det lidt større barn skal endelig blive ved med at rulle, krybe og kravle, for det er så gavnligt for barnets kropsbevidsthed.

Fra vandret til lodret

Kom op og stå. Det helt lille barn gør det oftest første gang på skødet. Men det skal øves mange gange, førend sikkerheden er der og de første selvstændige skridt bliver taget. Det kræver muskelstyrke i benene og rigtig god balance at gå. Så når barnet rejser sig, står og bøjer og strækker benene eller går sidelæns ved møbelstøtte, er det den rene muskel-balancetræning.

For det lidt større barn skal der bare være mulighed for at øve og øve og øve sig… For det er det, der skal til, førend færdigheder opnås.

3..2..1....HOP

Det er vidunderligt at hoppe - for det er det nærmeste vi kommer på at flyve. I alle aldre skal denne udfordring tages op. Et perfekt hop består af et afsæt og en landing og kan variere i det uendelige. Jo flere gange vi hopper, desto bedre lærer vi kroppen at kende - og jo sjovere bliver det.

Balance, balance, tag en chance

Balancen er med os i alt, hvad kroppen foretager sig. For det ufødte barn er balancen allerede blevet stimuleret inde i maven. For den nyfødte - og lille baby bliver balancen stimuleret ved hver eneste bevægelse og ved hver eneste niveauforskel. Når barnet bliver lidt ældre - og selv kan komme omkring - bliver balancen ikke kun stimuleret, men også udfordret på helt egne betingelser. Jo mere barnet er tryg ved sin balance og sine faldreaktioner, fremadrettet, sidevers og bagudrettet, jo mere vil barnet selv udfordre den. Og det er lige præcis det, der skal til - barn som voksen - gennem hele livet: Ta’ en chance og bevæg din balance.

Stadig i tvivl?

Prøv en af vores andre kategorier for gaver herunder eller send os en mail direkte på info@bobles.dk, så sidder vi klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig til at finde den perfekte gave.

Adventsgaver

Se gaver

Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over DKK 499,- med levering til pakkeboks.

1-3 hverdages levering

30 dages returret

Hos bObles har du altid 30 dages fuld returret.