Gå videre
Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

Du har født

Din krop gennemgår en masse forandringer når du er gravid og når du føder. Efter fødslen skal den derfor langsomt med sikkert restituere. Det du selv kan fokusere på for at få din krop godt og sikkert i gang igen er blandt andet knibeøvelser og stabiliserende øvelser, som genoptræner dit bækken og dine muskler i maven, ryggen og bækkenbunden.

Her kan du finde en video med øvelser du med fordel kan lave når du har født for at styrke kroppen igen.


Øvelser

Øvelser til efter fødslen

Efter fødslen

Mange af de øvelser, som du har lavet gennem din graviditet, kan du med fordel fortsætte med efter fødslen. Derudover kan du supplere med den øvelse, hvor du står på alle fire og løfter arme og ben diagonalt, da denne er fantastisk for både ryg og mave. Bemærk, at du nemt kan have din baby med til øvelserne.

Kontakt Cellavivas jordemødre

Vidste du, at mere end 80 sygdomme kan behandles med stamceller? 

Stamceller er kroppens byggesten og de har unikke egenskaber, som kan reparere og erstatte sygt eller skadet væv. Fødslen er en unik mulighed for at få opsamlet stamceller fra barnets navlestreng. Det er derfor vigtigt, at du og din partner tager stilling til, om du og din familie skal opsamle jeres kommende barns stamceller til potentielt medicinsk brug i fremtiden. 

Cellaviva er Skandinaviens største biobank til familieopbevaring af stamceller, og du kan altid tage kontakt til de dygtige jordemødre hvis du vil vide mere.

Det er selvsamme jordemødre, du skal kontakte, såfremt du har spørgsmål til det faglige indhold af bObles Fødselsforberedelse.

Kontakt Cellaviva her

Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over DKK 499,- med levering til pakkeboks.

1-3 hverdages levering

30 dages returret

Hos bObles har du altid 30 dages fuld returret.