Gå videre
BarselsBreak Gravid

På denne side har vi samlet nogle af højdepunkterne fra BarselsBreak Gravid.

1) Kroppens forandringer
2) Dit gravide bækken
3) Træk vejret
4) Du skal føde
5) Du har født

Du har født

Din krop gennemgår en masse forandringer når du er gravid og når du føder. Efter fødslen skal den derfor langsomt med sikkert restituere. Det du selv kan fokusere på for at få din krop godt og sikkert i gang igen er blandt andet knibeøvelser og stabiliserende øvelser, som genoptræner dit bækken og dine muskler i maven, ryggen og bækkenbunden.

I dette afsnit fortæller GynObs fysioterapeut Micha Grøn om, hvordan bækkenbundens muskulatur hænger sammen. Herefter kan du finde en video med øvelser du med fordel kan lave når du har født for at styrke kroppen igen.

Micha Grøn | GynObs fysioterapeut & Empelvic - Bækkenbundspuden

Du har født

Efter fødslen

Mange af de øvelser, som du har lavet gennem din graviditet, kan du med fordel fortsætte med efter fødslen. Derudover kan du supplere med den øvelse, hvor du står på alle fire og løfter arme og ben diagonalt, da denne er fantastisk for både ryg og mave. Bemærk, at du nemt kan have din baby med til øvelserne.

Øvelser

Øvelser til efter fødslen


Kontakt Cellavivas jordemødre

Vidste du, at mere end 80 sygdomme kan behandles med stamceller? 

Stamceller er kroppens byggesten og de har unikke egenskaber, som kan reparere og erstatte sygt eller skadet væv. Fødslen er en unik mulighed for at få opsamlet stamceller fra barnets navlestreng. Det er derfor vigtigt, at du og din partner tager stilling til, om du og din familie skal opsamle jeres kommende barns stamceller til potentielt medicinsk brug i fremtiden. 

Cellaviva er Skandinaviens største biobank til familieopbevaring af stamceller, og du kan altid tage kontakt til de dygtige jordemødre hvis du vil vide mere.

Det er selvsamme jordemødre, du skal kontakte, såfremt du har spørgsmål til det faglige indhold af BarselsBreak Gravid.

Kontakt Cellaviva her

Fri fragt ved 499 kr.

Køber du for over 499 kr, så giver vi fragten til nærmeste pakkeboks helt gratis.

1-3 dages levering

Bestiller du dit bObles inden kl. 12 på hverdage, sender vi din vare afsted samme dag.

30 dages returret

Hos bObles har du altid 30 dages fuld returret