Gå videre
🌸SUMMER SALE - OP TIL 60%🌸 Fri fragt på ordrer over DKK 499,-
Råd og vejledning til din baby på 13 måneder

Herunder finder du videoer fra vores fageksperter der giver gode råd og vejledninger samt øvelser til en baby på 13 måneder.

Dans med dit barn

Det er godt at ligge på maven på mange forskellige måder, - også når der skal danses!

Mette Wegloop, der er ergoterapeut og forfatter, tager dig her i hånden og viser med små enkle skridt, hvordan du får dit barn til at ligge på maven på din ryg. Sæt bare musikken på og nu kan I danse free-style og lave squats eller lige hvad I har lyst til. Vær opmærksom på at holde om dit barns lægmuskler og ikke i anklerne.

Rigtig god fornøjelse - vi håber det bliver super sjovt at danse med din baby på ryggen.

Mette Vainer Wegloop | Ergoterapeut

Dans med dit barn

Sansemad til hjernen

Her får du inspiration til at komme i gang med at lave en sansebane til dit barn derhjemme.

Hvis dit barn kun kravler, vil det være godt med store kasser at kravle i. Kan dit barn stå eller gå,  kan du bruge lidt mindre kasser.

Prøv at finde ting med forskellige konsistenser, overflader og temperaturer, som dit barn kan mærke med hænder og fødder.  Det er en fantastisk sjov og god leg, fordi huden på hænder og fødder er super vigtige sanseområder.

Vær opmærksom på, om det er forsvarligt for barnet at røre ved og evt. putte sansetingene i munden.

Hør ergoterapeut og forfatter Mette Wegloop forklare om sansemad til hjernen her. Få hendes ideer til hvordan I laver en sansebane derhjemme.

Mette Vainer Wegloop | Ergoterapeut

Sansemad til hjernen

Dit barn skal opleve selv

Vidste du, at det er en vigtig del af dit barns personlige og motoriske udvikling at lære at gå ud i verden og vende tilbage?

Der skal mod til at gå ud i verden og et barn har behov for med små skridt at opleve verden selv.

Det er derfor godt, når du hjælper til med et nik og et smil, som viser at det er okay, at dit barn går lidt væk fra dig, for at opleve verden selv.

Det er selvfølgelig også super vigtigt, at du er i baggrunden klar til at trøste, kysse og kramme, når dit barn kommer tilbage.

Hør mere her, hvor Dorte Fischer, der er sundhedsplejerske, forklarer om barnets behov for at opleve selv.

Dorte Fischer | Sundhedsplejerske

Dit barn skal opleve selv

Rundt i verden

Når dit barn kan gå med støtte er det klar til at gå 'rundt i verden' ved hjælp af sidelæns skridt med støtte. Brug møbler, puder, kasser, bObles eller andet, dit barn kan støtte sig til.

Det er vigtigt at dit barn har noget at gå efter - så læg det mest elskede legetøj forskudt på banen og lad dit barns lyst og nysgerrighed drive bevægelsen afsted 'rundt i verden'.

Her fortæller Mette Wegloop, der er ergoterapeut og forfatter, hvad du skal være opmærksom på, når dit barn skal 'rundt i verden'.

Mette Vainer Wegloop | Ergoterapeut

Rundt i verden

Dyk videre ned i dit barns motoriske udvikling

Har du lyst til at se endnu flere videoer fra vores fageksperter kan du gå videre til måned 3 for dit barn ved at klikke på knappen herunder.

Gå videre til 14. måned

Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over DKK 499,- med levering til pakkeboks.

1-3 hverdages levering

30 dages returret

Hos bObles har du altid 30 dages fuld returret.