Gå videre
Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

bObles & Pippi - et perfekt match!

“Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert!“ Ligesom Pippi Langstrømpe elsker vi udfordringer, så da vi fik muligheden for at lave en kollektion i samarbejde med The Astrid Lindgren Company og Red Barnet, kunne vi ikke sige nej, og vi kastede os over opgaven på samme måde, som Pippi ville. Fyldt med gåpåmod! Det er blevet til en boblende, farverig og motorisk udfordrende kollektion til børn i alle aldre.

13 forskellige produkter i tre forskellige farvepaletter, så der både er til Pippi’erne, Annika’erne og Tommy’erne. “bObles og Pippi deler en kærlighed for eventyr, en nysgerrighed på livet og har en positiv, legende tilgang til verden.”, lyder det fra den ene af bObles’ to ejere Bolette Blædel, som bliver bakket op af sin søster og medstifter Louise Blædel: “Pippi har en unik måde at forvandle hverdagspligter til noget sjovt og magisk. bObles tumlemøbler er skabt med helt samme ønske – at bringe bevægelse, fantasi og leg ind i hverdagen. Det var et perfekt match!”, forklarer hun. Det gav os også en unik mulighed for at støtte en god sag, som virkelig har bevæget os. Så hver gang du køber et produkt fra bObles x Pippi-kollektionen, støtter du Red Barnets pippioftoday-initiativ, der arbejder for at hjælpe piger flugt!

For 75 år siden kom verdens stærkeste pige, Pippi Langstrømpe, til en ny by helt alene. I dag bliver millioner af piger tvunget til at forlade deres hjem og flytte ikke kun til nye byer, men også til nye lande. Piger, der er på flugt, skal samle al deres styrke, mod og håb for at tackle livets udfordringer og finde deres vej til en lysere fremtid. De piger er nutidens Pippi’er.

Produkterne fra bObles x Pippi kollektionen kan nu købes i alle BR forretninger rundt i landet.

Køb kollektionen her

2 Kommentarer

  • God jul 🎄🎄

    Niclas Sandbeck den
  • Et lod til konkurrencen om en Pippi hest

    Trine Christensen den

Skriv en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes før de vises på siden

Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over DKK 499,- med levering til pakkeboks.

1-3 hverdages levering

30 dages returret

Hos bObles har du altid 30 dages fuld returret.