Gå videre
Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

Højdepunkter fra BarselsBreak

Vi håber, at du havde en god oplevelse til BarselsBreak, samt at du er blevet inspireret med tips og tricks, gode råd og konkrete øvelser til hverdagen med baby og den altafgørende motoriske udvikling.

Det kan være, at du ikke nåede at få det hele med, og derfor har vi samlet de vigtigste pointer fra BarselsBreak på denne side.

Ligesom showet er siden delt op i fem afsnit, som tager udgangspunkt i hverdagsaktiviteter med baby og de vigtigste trin i barnets motoriske udvikling:

1) Nærvær
2) Puslesituationen
3) Spisetid
4) Sovetid
5) På tur med baby

På tur med baby

Motorik er alle vegne. Også når du er på tur med din baby.

I denne video giver børnefysioterapeut Louise Hærvig tips til, hvordan du får motorik med ned i barnevognen. Vi kalder det "barnevognsrevolutionen".

Louise Hærvig | Børnefysioterapeut

Barnevognsrevolutionen

Modtag ugentlige emails om motorik fra fageksperter

Vil du have endnu mere motorik ind i hverdagen?

Vi har sammensat et tværfagligt ugentligt mailflow udviklet af fageksperter med tips, talks og øvelser med det formål at give dit barn den bedste start i livet. Indholdet er helt uden bObles tumlemøbler så alle kan være med.

Alt du skal gøre er at angive dit barns alder. Du bliver derefter koblet på det mailflow, der passer til dit barns udviklingstrin, og vil ugentligt modtage en mail med gode råd og vejledning fra ledende fageksperter fra dit barn er 1 måned gammel.

Udfyld nedenstående formular og så er du i gang!

God fornøjelse.

Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over DKK 499,- med levering til pakkeboks.

1-3 hverdages levering

30 dages returret

Hos bObles har du altid 30 dages fuld returret.