Gå videre
🌸SUMMER SALE - OP TIL 60%🌸 Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

Dit gravide bækken

Cirka halvdelen af alle gravide oplever smerter i bækkenet under deres graviditet. Heldigvis går de for det meste over ret hurtigt når man har født, og man kan selv afhjælpe smerter ved at lave øvelser under ens graviditet.

I dette afsnit fortæller Osteopat Rasmus Juel Hansen om det gravide bækken. Derudover vil du blive præsenteret for nogle øvelser, som du med fordel kan lave når du er gravid for at afhjælpe og undgå bækkensmerter i graviditeten.

Rasmus Juel Hansen | Osteopat hos Thomsen Fysioterapi og Osteopati i Randers

Om bækkenet

Bækkenøvelser

Prøv om du kan sidde og bevæge dig i dit sæde - det er ikke helt let, vel? Prøv så at tage din Donut og læg på dit sæde, lav cirkelbevægelser og mærk forskellen mellem et stabilt og et ustabilt underlag. Lige så snart underlaget er ustabilt træner du dit bækken.

Øvelser derhjemme

Øvelse

Bækkenløft

Bækkenløft er en rigtig god øvelse til dig, der er gravid. Øvelsen kan laves både med og uden redskaber, så find det niveau, der passer dig.

Øvelse

Øvelse

Træk vejret

På næste side fortæller vi om at trække vejret i forbindelse med både graviditet, fødsel og når dit barn er født.

Gå til Træk vejret

Kontakt Cellavivas jordemødre

Vidste du, at mere end 80 sygdomme kan behandles med stamceller? 

Stamceller er kroppens byggesten og de har unikke egenskaber, som kan reparere og erstatte sygt eller skadet væv. Fødslen er en unik mulighed for at få opsamlet stamceller fra barnets navlestreng. Det er derfor vigtigt, at du og din partner tager stilling til, om du og din familie skal opsamle jeres kommende barns stamceller til potentielt medicinsk brug i fremtiden. 

Cellaviva er Skandinaviens største biobank til familieopbevaring af stamceller, og du kan altid tage kontakt til de dygtige jordemødre hvis du vil vide mere.

Det er selvsamme jordemødre, du skal kontakte, såfremt du har spørgsmål til det faglige indhold af bObles Fødselsforberedelse.

Kontakt Cellaviva her

Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over DKK 499,- med levering til pakkeboks.

1-3 hverdages levering

30 dages returret

Hos bObles har du altid 30 dages fuld returret.