Gå videre
Fri fragt på ordrer over DKK 499,- ✓ Levering 1-3 hverdage ✓

Træk vejret

Åndedrættet kan bruges som smertelindringsstrategi under fødslen. Det kan derfor være en fordel for dig at øve dig på det i graviditeten.

I dette afsnit fortæller jordemoder Kristine Wellendorf om betydningen af åndedrættet i forbindelse med graviditet, fødsel og efterfødsel.

Derudover viser Kristine en øvelse, som du kan øve dig på i graviditeten, bruge til at arbejde med veerne under fødslen, samt berolige dig selv hvis du skal amme og baby er urolig.

Kristine Wellendorf | Jordemoder & forfatter til bogen: "Skab ro under fødslen - Lær at bruge dit åndedræt"

Åndedræt

Træk Vejret

I den følgende video vil jordemoder Kristine Wellendorf demonstrere en enkel og nem teknik. Det er lige så vigtigt, at din partner er god til teknikken som at du er det, da din partner derved kan hjælpe dig igennem fødslen. Derudover kan din partner lettere få jeres baby til ro, da han/hun kan starte med at berolige sig selv med vejrtrækningerne.

Kristine Wellendorf | Jordemoder & forfatter til bogen: "Skab ro under fødslen - Lær at bruge dit åndedræt"

Øvelse: Træk vejret

Du skal føde

På næste side fortæller får du idéer til, hvad du selv kan gøre, når fødslen starter.

Gå til Du skal føde

Kontakt Cellavivas jordemødre

Vidste du, at mere end 80 sygdomme kan behandles med stamceller? 

Stamceller er kroppens byggesten og de har unikke egenskaber, som kan reparere og erstatte sygt eller skadet væv. Fødslen er en unik mulighed for at få opsamlet stamceller fra barnets navlestreng. Det er derfor vigtigt, at du og din partner tager stilling til, om du og din familie skal opsamle jeres kommende barns stamceller til potentielt medicinsk brug i fremtiden. 

Cellaviva er Skandinaviens største biobank til familieopbevaring af stamceller, og du kan altid tage kontakt til de dygtige jordemødre hvis du vil vide mere.

Det er selvsamme jordemødre, du skal kontakte, såfremt du har spørgsmål til det faglige indhold af bObles Fødselsforberedelse.

Kontakt Cellaviva Her

Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over DKK 499,- med levering til pakkeboks.

1-3 hverdages levering

30 dages returret

Hos bObles har du altid 30 dages fuld returret.