Gå videre
Fri fragt på ordrer over DKK 499,-
Giv dit barn den bedste start på livet

Et lille hjerte, der banker. En boblende fornemmelse og masser af spark og puf. Bevægelsen er allerede i gang inde i mors mave, og den fortsætter også uden for maven. Så snart din baby kommer til verden begynder de første nakkeløft og de små arme og ben, der vifter. Og det er kun starten på en helt fantastisk udvikling.

En udvikling, vi gerne vil støtte op om og gøre så sjov og legende som muligt! Derfor skaber vi multifunktionelle tumlemøbler i et enkelt kvalitetsbevidst design, der følger dit barns udvikling og både giver bevægeglæde, samt timevis af kreativ leg og nærvær for hele familien. Når børn gennem motorisk udvikling og leg opnår en god kropsforståelse, så styrker de evnen til at lære, føler et større selvværd og har lettere ved at interagere med andre.

De bliver simpelthen bedre rustet til at møde verden, som de mennesker de er.

Småbørnsløftet

I bObles har vi skrevet under på Småbørnsløftet. Småbørnsløftet er lavet i forlængelse af FNs verdensmål nr. 4 og har følgende målsætning:

Alle børn fra de er helt små, skal have de samme chancer for at trives, lære og udvikle sig i et fællesskab.

Bliv guidet af fageksperter i dit barns første 1000 dage!

I bObles arbejder vi ud fra FN Verdensmål nr. 4, og derfor har vi skabt en digital platform, Initium, hvor vi har samlet de bedste fageksperter på området.
De giver råd, tips og vejledning, så du kan give dit barn de bedste forudsætninger for en glad udvikling.

Få daglig inspiration til sjove og stimulerende aktiviteter, du kan lave med din baby og kom godt fra start.

Den bedste start på livet

initiuM app

Motorik

Vi er på en mission: vi vil gerne have så meget leg og motorik ind i hverdagen. Hvorfor? Fordi børn tænker og lærer med kroppen.

Har I udfordringer med tandbørstningen derhjemme? Minder puslesituationer mest af alt om en wrestling match? Eller kunne du tænke dig inspiration til, hvordan I håndterer putning, natteroderi, tage tøj på, oprydning, måltider og generel leg?

Vi kender til udfordringerne og ønsker at lette din hverdag ved at bringe mere leg, sjov og bevægelse ind i de daglige gøremål – uden at det behøver at tage ekstra tid. Vi har derfor teamet op med tre fageksperter; børnefysioterapeut Louise Hærvig, ernæringsspecialist Charlotte Seeger og sundhedsplejerske Louise Munk-Poulsen og sammen skabt MotorikMagi, der giver konkrete forslag til hvordan motorik kan tænkes ind i en travl hverdag.

MotorikMagi er lavet i samarbejdet med magasinet Vores Børn og består af inspirationskort og ”tumleterninger” til børn i alderen 0-12 måneder, 1-3 år, og 3-6 år. Kortene og terningerne kan bruges i samspil med kortene eller hver for sig.

Motorik Magi

Få motorik ind i hverdagen

Den Glade Udvikling

Fundamentet for udvikling

I samarbejde med børnefysioterapeut Louise Hærvig har vi i bObles skabt 5 ”Tumleikoner”, der repræsenterer helt grundlæggende elementer i barnets motoriske udvikling. Med ikonerne ønsker vi at gøre det let for dig at navigere i vores univers og få direkte inspiration til motorisk leg med dit barn.

Vores ambition er at skabe et bevægelsesunivers, der inspirerer til kropslig leg, kropsbevidsthed og bevægeglæde, koblet i et stærkt fællesskab af nærvær, nysgerrighed og sansestimuli. Det er det, vi kalder Den Glade Udvikling.

Fri fragt på ordrer over DKK 499,-

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over DKK 499,- med levering til pakkeboks.

1-3 hverdages levering

30 dages returret

Hos bObles har du altid 30 dages fuld returret.